Main Content

Scott vybuchol od smiechu, keď diváci vypískali Kanea. A to bol len začiatok

nedeľa, 31. január 2016 11:30 | Autor: Martin Gregor

Scott vybuchol od smiechu, keď diváci vypískali Kanea. A to bol len začiatok
Scott vybuchol od smiechu, keď diváci vypískali Kanea. A to bol len začiatok | zdroj: reddit

O Johnovi Scottovi ste určite počuli. Fanúšikovia ho z recesie vybrali do All-Star Game, hoci kvalitatívne na to nemal. NHL sa ho preto snažila ,,slušne'' zbaviť, čím si ich ešte viac pohnevala. John Scott o účasť v zápase hviezd našťastie neprišiel a v sobotňajšiu noc bol azda najväčšou celebritou v Nashville.

Ktovie, jeho príbeh možno raz aj sfilmujú. Už po prvom dni All-Star víkendu sa odohralo v súvislosti so Scottom mnoho zaujímavého. A to sa nepochybne ešte mnohé pikošky objavia.

Všetko začalo už rozhovormi s novinármi a pózovaním pred fotografmi. Kým ostatní hráči slušne stáli, kým sa urobia povinné foto, Scott, nezvyknutý na taký záujem o jeho osobu, vytiahol mobil a odfotil si  fotografov. Foto toho, ako vás fotia, nepochybne patrí do osobného archívu.

Azda najvtipnejší moment prišiel počas predstavovania hviezd v napráskanej aréne v Nashville. Prvého vyhlásili Patricka Kanea – nasledovalo bučanie a pískanie, v Nashville ho nemajú v láske. Druhý bol John Scott a obrovský aplaus. Tvrdý chlapík, ktorému ak by ste pred pol rokom povedali, že bude v All-Star, pošle vás na psychiatrické vyšetrenie, takmer vybuchol od smiechu.

Scott vedel, že tento moment príde. ,,Hovorili sme o tom (s Kaneom poz.red) už predtým,“ prezrádile. ,,Povedal mi: Pozri sa ako ma vypískajú.“ Dobre sme sa na tom zabavili a myslím si, že bolo naozaj smiešne, ako ho fanúšikovia vybučali. Umieral som z toho.“

,,Rád vidím ako diváci aplaudujú na Scotta. Byť „tvrdým mužom“ v NHL je najťažšia úloha v tíme a ja si takýchto hráčov veľmi vážim,“ tweetoval o diváckej podpore pre Scotta veterán Martin St. Louis.

All-Star dres Johna Scotta sa v Nashville vypredal dokonca ako prvý. ,,Nie ešte ho nemám. Asi ho budem musieť kúpiť na čiernom trhu,“ odpovedal s rehotom na otázku, či si stihol nejaké zohnať na pamiatku.

Scott sa v súťažiach zručností predstavil v dvoch disciplínach. V súťaži o najtvrdšiu strelu patril k najhorším, keď jeho lepší z dvoch pokusov mal rýchlosť 95.9 míľ za hodinu. Víťaz Shea Weber pálil rýchlosťou 108,1m/h.

Nežiaril ani v nájazdoch, nepremenil ani jeden. Pri druhom sa však pokúsil o peknú spin-o-ramu a ku gólu mu chýbalo naozaj málo. Napriek tomu vždy keď bol na rade hala výrazne ožila. Pred prvým pokusom v súťaži o najtvrdšiu strelu nevstali zo sedadiel len diváci, ale aj hráči. Skutočné hviezdy NHL si ho zjavne obľúbili.