Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.1.)

štvrtok, 28. január 2016 11:18 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.1.) | zdroj: © TASR

Januárové prestupové obdobie vošlo do platnosti a prestupových špekulácií je neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Messi trikrát odmietol Real Madrid

Španielska stanica Cadena Cope tvrdí, že Real Madrid sa snažil získať trikrát Lionela Messiho počas prebiehajúcej kariéry, no Bielemu Baletu sa odchovanca FC Barcelona zlanáriť nepodarilo ani jeden raz. (Cadena Cope)

Chelsea ide po Vardym

Po získaní Pata sa The Blues zamerali na ďalšieho kvalitného útočníka. Daily Mirror tvrdí, že anglický šampión Chelsea by dokonca januára veľmi rád priviedol britského zakončovateľa Jamieho Vardyho , ktorý v prebiehajúcom ročníku podáva perfektné výkony v Leicestri City. (Daily Mirror)

Miazga blízko Chelsea

K prekvapivému prestupu je blízko talentovaný 20- ročný stopér Matt Miazga z amerického New Yorku Red Bulls. Mladík, ktorý zbiera skúsenosti v Major League Soccer sa vraj ocitol v hľadáčiku Chelsea, ktorá za jeho služby plánuje zaplatiť 2 milióny libier. (fichajes.net)

Real rokuje s Neapolom

V týchto dňoch podľa správ z fichajes.net prebiehajú rokovania medzi Realom Madrid a SSC Neapol o prestupe talentovaného odchovanca španielskeho giganta Nacha. Nedávno sa objavili informácie, že Zidane ho pustiť z klubu nechce, avšak jeho odchod do Serie A je celkom reálny. (fichajes.net)

Navas môže odísť

Real Madrid je ochotný pustiť z klubu preč kostarického brankára Keylora Navasa, avšak Biely Balet jeho záujemcom odkázal, že si musia pripraviť minimálne 40 miliónov eur, čo je za brankára astronomická čiastka. (fichajes.net)

Z VOLEJA

Kmeňový hráč Chelsea Papy Djilobodji, ktorý odišiel na polročné hosťovanie do Werderu Brémy prehlásil, že nevie, prečo sa dostal na Stamford Bridge to situácie, keď ako nový hráč neodohral ani jeden zápas. (goal.com)

Veľké prekvapenie sa zrodilo vo štvrťfinále Copa del Rey, kde vypadlo favorizované Atlético Madrid so Celtou Vigo. Po remíze vo VIgu prišla odveta v hlavnom meste, ktorú vyhral outsider 3:2 a postúpil do semifinále. (goal.com)

Vo finále anglického ligového pohára Capital One Cupu sa stretnú Liverpool FC a Manchester City. Rozhodlo o tom včerajšie víťazstvo Citizens nad Evertonom 3:1, prvý zápas v Liverpoole skončil výhrou Karameliek 2:1. (goal.com)

Ak má turecký celok Galatasaray Istanbul pustiť do West Hamu útočníka Buraka Yilmaza, chce aby bol súčasťou prestupu aj stále zlepšujúci sa hráč Kladivárov D.Payet. (Daily Mirror)

Robert Lewandowski údajne v letnom prestupovom období opustí Bayern Mníchov a jeho novým pôsobiskom by sa malo stať Anglicko. (Telegraph)

Liverpool vraj monitoruje situáciu okolo talentovaného gólmana Newcastlu United Freddieho Woodmana. (Newcastle Evening Chronicle)