Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.1.)

streda, 27. január 2016 11:18 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.1.) | zdroj: © TASR

Januárové prestupové obdobie vošlo do platnosti a prestupových špekulácií je neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Perez ponúka Neymarovi 35 miliónov

Španielsky portál zameraný na prestupy a špekulácie fichajes.net tvrdí, že prezident Realu Madrid Florentino Perez je pripravený ponúknuť brazílskemu útočníkovi FC Barcelona Neymarovi ročný plat vo výške 35 miliónov eur. Neymar by sa v prípade odchodu do Madridu stal najlepšie plateným futbalistom na svete. (fichajes.net)

Chelsea môže dostať prestupový ban

Po Barcelone, či najnovšie Reale Madrid a Atléticu môže byť londýnska Chelsea ďalším veľkoklubom, ktorý dostane od futbalovej federácie FIFA prestupový ban na určité obdobie. V prípade The Blues sa mali vyskytnúť nejasnosti pri získavaní talentovaného mladíka Bertranda Traorého. (fichajes.net)

Ramires zrejme opustí Chelsea

Spoľahlivý stredopoliar Chelsea FC Ramires je podľa fichajes.net na odchode z Londýna. Jedna z niekdajších opôr tímu zo Stamford Bridge má vraj namierené do Číny a celý transfer by mal byť uzavretý do konca aktuálneho prestupového obdobia. (fichajes.net)

Barca nebola blízko k Nolitovi

I keď sa počas celého januára špekulovalo o odchode útočníka Nolita zo Celty Vigo do FC Barcelona, podľa aktuálnych informácií nebol španielsky reprezentant ani na okamih blízko k reálnu transferu do kádra úradujúceho víťaza Ligy majstrov. (fichajes.net)

United chystajú 130M

Manchester United sa podľa dostupných správ nehodlá vzdať nádeje na získanie waleského rýchlika Garetha Balea. Red Devils údajne Realu Madrid ponúknu po konci prebiehajúceho ročníka astronomických 130 miliónov eur.  (fichajes.net)

Z VOLEJA

Brankár FC Barcelona Claudio Bravo prehlásil, že by si vedel predstaviť svojho niekdajšieho spoluhráča z Realu Sociedad Antoinea Griezmanna v drese Kataláncov. Francúz momentálne oblieka dres Atlética Madrid. (goal.com)

Prvým finalistom anglického ligového pohára je Liverpool, ktorý síce prehral na svojej pôde so Stoke 0:1, no vďaka rovnakému víťazstvu v prvom zápase duel smeroval do predĺženia a penaltového rozstrelu, v ktorom mali pevnejšie nervy Červení. (goal.com)

Vedenie švajčiarskeho FC Bazilej odmietlo ponuku Wolsburgu na kúpu ospevovaného Embola. (goal.com)

Belgický reprezentant Kevin De Bruyne si uvedomuje, že veľkoklub ako Manchester City musí vyhrávať cenné trofeje a tituly. (goal.com)

Tréner Barcelony Luis Enrique na tlačovej konferencii prehlásil, že si myslí, že brazílsky kanonier Neymar predĺži svoj aktuálny kontrakt s Kataláncami. (goal.com)