Main Content

VIDEO: Ak skóruješ, otec mi kúpi šteniatko. Atkinson vsietil hattrick

utorok, 26. január 2016 12:52 | Autor: Dávid Lech

VIDEO: Ak skóruješ, otec mi kúpi šteniatko. Atkinson vsietil hattrick
VIDEO: Ak skóruješ, otec mi kúpi šteniatko. Atkinson vsietil hattrick | zdroj: © TASR

NHL priniesla ďalší zaujímavý a tak trochu kuriózny príbeh. V nočnom súboji medzi Columbusom Blue Jackets a Montrealom Canadiens totiž strelil Cam Atkinson hetrik. A neboli to obyčajné tri góly. Presné zásahy amerického hráča znamenali pre jednu malú fanúšičku skutočne mnoho.

Na rozkorčuľovaní pred zápasom sa na mantineli objavil milý odkaz mladej fanúšičky Camovi Atkinsonovi. Stálo na ňom „Otec povedal, že ak trinástka (Atkinson pozn. red.) skóruje, na narodeniny mi dá psíka.

 

Otec malej fanúšičky zrejme narážal aj na nepresvedčivé výkony Atkinsona v posledných dueloch. V posledných šiestich zápasoch nebodoval a do štatistík si pripísal len tri mínusové body. Columbusu Blue Jackets ale v noci hetrikom pomohol „zostreliť“ Montreal Canadiens v pomere 5:2. „Jasné, samozrejme, videl som ten odkaz. Ja len dúfam, že dievča pomenuje psa po mne,“ zažartoval si šikovný forward.

Atkinson má po 49 stretnutiach na konte 30 kanadských bodov za bilanciu 16+14 a je tretím najproduktívnejším hráčom amerického tímu. Columbus ale veľa radosti z aktuálneho ročníka nemá. So 41 bodmi mu patrí posledná priečka v tabuľke. Mladej fanúšičke to zrejme nevadí, hokej jej opäť raz vyčaroval úsmev na tvári.