Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.1.)

utorok, 26. január 2016 10:35 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.1.) | zdroj: © TASR

Januárové prestupové obdobie vošlo do platnosti a prestupových špekulácií je neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Guardiola chce Brava v Man City

Tréner Bayernu Mníchov Pep Guardiola, ktorý je spájaný s letným odchodom do Manchestru City, by vraj rád so sebou na Etihad Stadium priviedol brankára Claudia Brava, ktorý je aktuálnou jednotkou španielskeho šampióna FC Barcelona. (fichajes.net)

Suarezov návrat v lete?

Španielsky portál zameraný na prestupy a špekulácie fichajes.net tvrdí, že FC Barcelona privedie na Camp Nou v letnom prestupovom období svojho odchovanca Denisa Suareza. Suarez je momentálne hráčom Villarrealu, no Katalánci majú naňho stále predkupné právo. (fichajes.net)

Bayern zameral Mustafiho

Vedenie Bayernu Mníchov sa podľa správ z fichajes.net v dohľadnej dobe zamieria na nemeckého reprezentanta Shkodrana Mustafiho, ktorý aj v prebiehajúcom ročníku predvádza výborné výkony v drese Valencie. (fichajes.net)

United bojujú o Jamésa

Anglický celok Manchester United by sa mohol ukázať ako najväčší favorit na získanie kolumbijského reprezentanta Jamésa Rodrigueza. Agent hviezdy Realu Madrid Jorge Mendes už dokonca podstúpil prvé rokovania s vedením Red Devils. (fichajes.net)

Real sníva o Neymarovi

Portál fichajes.net tvrdí, že vedenie Realu Madrid sa stále nevzdalo nádeje na získanie Brazílčana Neymara z Barcelony. Biely Balet je vraj pripravený aktivovať hráčovu výkupnú klauzulu, ktorá je na úrovni nepredstaviteľných 190 miliónov eur. (fichajes.net)

Posledná šanca Barcy na Nolita

Barcelona prakticky počas celého januárového prestupového obdobia bojuje o získanie svojho niekdajšieho odchovanca Nolita, i keď jeho aktuálny odchod zo Celty Vigo sa javí byť málo pravdepodobný. Katalánci vraj v najbližších dňoch vyvinú posledné úsilie na jeho opätovný príchod na Camp Nou. (fichajes.net)

Real má klauzulu ohľadom Ozila

Real Madrid má podľa kuloárnych informácií bližšie nedefinovanú klauzulu, podľa ktorej by mohol v prípade záujmu opätovne získať nemeckého stredopoliara Mesuta Ozila. Ozil zažíva vynikajúci ročník v londýnskom Arsenale a je najlepším nahrávačom celej Premier League. (fichajes.net)

Zidane nepustí Nacha

Čerstvý tréner Realu Madrid Zinedine Zidane podľa dostupných správ nepustí z Bieleho Baletu talentovaného mladíka Nacha, o ktorého sa zaujímajú talianske celky SSC Neapol a AS Rím. „Zizou“ s ním vraj ráta do budúcnosti. (fichajes.net)

Z VOLEJA

Brankár Juventusu Turín Gianluigi Buffon by mal s aktívnou kariérou skončiť po MS 2018 v Rusku. (goal.com)

Kmeňový hráč Chelsea FC Christian Atsu odišiel do španielskej Malagy na hosťovanie. (goal.com)

Španielsky celok Atlético Madrid je pripravený na odvolanie voči zákazu prestupov od FIFA. (goal.com)

Krídelník Bayernu Mníchov Arjen Robben sa vyjadril, že potrebuje častejšie hrávať, no na druhej strane rešpektuje rozhodnutia trénera Guardiolu. (goal.com)

Stopér Juventusu Turín G.Chiellini prehlásil, že majstrovské nádeje AS Rím môže zachrániť už iba zázrak. (goal.com)

Francúzsky reprezentant Samir Nasri by sa po zdravotných ťažkostiach mal čoskoro vrátiť do zostavy Manchestru City. (goal.com)

Obranca FC Barcelona Javier Mascherano priznal, že vo víkendovom zápase Barcy na pôde Malagy (1:2) spasilo španielskeho majstra individuálne majstrovstvo Lionela Messiho. (goal.com)

Srbský krajný obranca Branislav Ivanovič prehlásil, že Chelsea skutočne potrebuje Edena Hazarda. (goal.com)