Main Content

VIDEO: Fanúšik pozval Panarina na pivo. Odpoveď Rusa vás pobaví

pondelok, 25. január 2016 15:13 | Autor: Dávid Lech

VIDEO: Fanúšik pozval Panarina na pivo. Odpoveď Rusa vás pobaví
VIDEO: Fanúšik pozval Panarina na pivo. Odpoveď Rusa vás pobaví | zdroj: © TASR

Hokejista Artemi Panarin sa hneď od vstupu do NHL zaradil medzi najväčšie hviezdy zámorskej profiligy. Ruského útočníka si postupne začali obľubovať aj fanúšikovia Chicaga. Jeden z nich ho pri odchode zo štadióna pozval na pivo. Odpoveď ruského hráča dokonale pobavila celé okolie.

Artemi Panarin. Jeden z hráčov, ktorý sa mal postarať o nahradenie odchádzajúceho Brandona Saada z Chicaga Blackhawks. 24-ročný Rus prevýšil už dosť vysoké očakávania organizácie z veterného mesta. V 52 dueloch pozbieral 46 kanadských bodov a je jedenástym najproduktívnejším hráčom zámorskej profiligy.

Jeden z najväčších adeptov na zisk Calder Trophy pre najlepšieho nováčika sezóny dostal pri odchode zo štadióna popri podpisovaní hokejových suvenírov aj jednu netradičnú otázku. Jeden z mnohých priaznivcov ho totiž pozval na pivo. Panarin ale pohotovo reagoval: „Žiadne pivo. Jedine Vodku“ a bez väčších problémov odišiel na svojom aute preč.

http://artemibread.tumblr.com/post/137646076105/and-here-we-have-artemi-only-vodka-panarin

Nuž, ruský hokejista svoje korene jednoducho nezaprie... Panarin sa ale zrejme počas sezóny obľúbenému nápoju vyhýba. Jeho výkony patria medzi najmilšie prekvapenia aktuálneho ročníka.