Main Content

VIDEO: Lucic po odpískaní knockoutoval súpera. Zaplatí za to MEGApokutu!

pondelok, 25. január 2016 14:39 | Autor: Dávid Lech

VIDEO: Lucic po odpískaní knockoutoval súpera. Zaplatí za to MEGApokutu!
VIDEO: Lucic po odpískaní knockoutoval súpera. Zaplatí za to MEGApokutu! | zdroj: © TASR

Milan Lucic vo víkendovom stretnutí s Arizonou Coyotes jedným úderom zložil k zemi obrancu súpera Kevina Connautona. Za tento úder počas prerušenej hry bol zámorskou profiligou suspendovaný. Hráč Los Angeles Kings sa ale začína brániť a tvrdo obviňuje rozhodcu stretnutia.

V 47. minúte stretnutia Arizona Coyotes – Los Angeles Kings (3:2) sa forward kalifornského tímu postaral o poriadny rozruch. Po prerušení hry prikorčuľoval k bekovi Kevinovi Connautonovi a pravým hákom ho zložil k zemi.

Tejto situácii predchádzala vzájomná potyčka hráčov v obrannom pásme Yotes, kde obranca Arizony hokejkou „zosekal“ Lucicovi zápästia. Tento zákrok ale ostal rozhodcami nepovšimnutý a 27-ročný Lucic sa tak šiel pomstiť spôsobom sebe vlastným.

Za ukážkové KO bol Lucic vylúčený do konca zápasu a jeho správaním sa zaoberala aj disciplinárna komisia, ktorá 27-ročného forwarda potrestala jednozápasovým dištancom a pokutou vo výške 32 258,08 amerických dolárov, ktoré poputujú do podporného hráčskeho fondu zaoberajúceho sa bezpečnosťou hokejistov.

Kevin Connauton sa napokon z ľadu pozviechal a zákrok Lucica mu nespôsobil žiadne problémy. Naopak, röntgen potvrdil, že Lucic má mierne poranené zápästie. Po jednozápasovej suspendácii to nevydržal a pre sports.yahoo.com sa poriadne oprel do hlavného rozhodcu stretnutia Brada Meiera: „Rovnaký chlap - Brad Meier. Myslím, že je to už štvrtýkrát, čo ma vylúčil do konca zápasu. Vždy je to o tom istom. Ak si na mňa niekto vyšliapne, tak to nie je potrestané. Ak niečo spravím ja, som automaticky vylúčený do konca zápasu. Je to veľká škoda, že má takýto postoj. Musím ale ísť ďalej a nebyť frustrovaný z prístupu rozhodcov v zápase,“ zakončil svoju kritiku voči osobe hlavného rozhodcu.

Zdá sa, že Lucic tak príde o ďalšie peniaze. Za negatívne vyjadrenie na adresu rozhodcov totiž bude podľa všetkého čoskoro disciplinárnou komisiou opäť finančne potrestaný. Preveriť by sa ale mal taktiež prístup spomínaného arbitra, ktorý si očividne na dôrazného útočníka tak trochu „zasadol.“