Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.1.)

pondelok, 25. január 2016 10:27 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.1.) | zdroj: © TASR

Januárové prestupové obdobie vošlo do platnosti a prestupových špekulácií je neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

75M za Lewandowskeho?

Podľa bulvárneho denníka The Sun chystá španielsky gigant Real Madrid astronomických 75 miliónov libier na kúpu poľského zakončovateľa Bayernu Mníchov Roberta Lewandowkeho. Biely Balet to však musí stihnúť kvôli zákazu prestupov už v januári, inak bude musieť počkať do leta 2017. (The Sun)

Chelsea sa priblížila Patovi

Anglický denník Daily Mail prišiel s informáciou, podľa ktorej je vedenie Chelsea veľmi blízko k dokončeniu prestupu brazílskeho útočníka Alexandreho Pata. Pato, ktorý je momentálne hráčom Corinthians, The Blues by mal vyjsť na 11 miliónov libier. (Daily Mail)

Hráči MU chcú odchod kouča

Daily Mail tvrdí, že v diskusii v šatni Manchestru United o budúcnosti trénera Louisa Van Gaala sa väčšina hráčov vyjadril k holandskému koučovi v negatívnom zmysle a želá si jeho odchod z Old Traffordu. (Daily Mail)

Leicester chce Edera

Aktuálny líder anglickej Premier League Leicester City sa do konca prestupového obdobia zameria na technicky zdatného brazílskeho zakončovateľa Edera, ktorý oblieka dres talianskeho celku Sampdoria Janov. (Sky Sport Italia)

Koeman koučom Chelsea nebude

Holandský tréner Ronald Koeman, ktorý je momentálne koučom Southamptonu poprel špekulácie, ktoré ho spájali s možným odchodom do londýnskej Chelsea. Koncom minulého týždňa sa v Anglicku špekulovalo, že práve Koeman by mohol byť nástupcom krajana Guusa Hiddinka na Stamford Bridge. (goal.com)

Z VOLEJA

Tréner Manchestru Louis Van Gaal priznal, že na lavičke Manchestru United sa mu nedarí napĺňať vysoké očakávania verejnosti. (goal.com)

Londýnska Chelsea včera potvrdila stúpajúci trend. The Blues vyhrali v londýnskom derby na pôde Arsenalu tesne 1:0. Hráčom zápasu bol vyhlásený záložník Modrých Cesc Fabregas. (goal.com)

Záložník Atlética Madrid Koke prehlásil, že cieľom Rojiblancos v prebiehajúcom ročníku je umiestnenie do tretieho miesta v La Lige. (goal.com)

Španielska Primera División má nového lídra. Po remízach Atlética Madrid (s FC Sevilla 0:0) a Realu Madrid (s Betisom Sevilla 1:1) sa na čelo ligy dostala Barcelona o skóre pre Los Colchoneros. Katalánci majú navyše jeden zápas k dobru. (goal.com)

Hviezda Juventusu Paul Pogba priznal, že aj napriek tomu, že Stará Dáma ťahá sériu 11 výhier v rade, tím v tejto sezóne ešte nič nedosiahol a musí pracovať tvrdo ďalej. (goal.com)

Útočník Alexis Sanchez poprel, že by mal v úmysle v dohľadnej dobe opustiť londýnsky Arsenal. Čilský reprezentant vraj má v drese Kanonierov niekoľko nenaplnených ambícií.  (goal.com)