Main Content

Agent Josého Mourinha o liste pre Man United: ,,Je to nonsens!''

nedeľa, 24. január 2016 12:53 | Autor: Jakub Vaverka

Agent Josého Mourinha o liste pre Man United: ,,Je to nonsens!''
Agent Josého Mourinha o liste pre Man United: ,,Je to nonsens!'' | zdroj: © TASR

José Mourinho po konci v Chelsea FC stále nemá nového zamestnávateľa. Britské médiá tvrdia, že reálne je aj jeho spojenie s Manchestrom United. Červeným diablom mal "Mou" dokonca poslať list. Trénerov agent to však popiera.

Manchester United včera prehral na vlastnom ihrisku so Southamptonom (0:1). Red Devils predviedli vlažný výkon s jednou strelou na bránu, kritika fanúšikov sa zvyšuje a názory, že by mal Louis Van Gaal skončiť vo funkcii kormidelníka ,,červených diablov'' ešte viac zosilneli.

V pozádí slabých výkonov Manchestru silnejú špekulácie o príchode Josého Mourinha na lavičku Old Trafford. Novinár denníka The Independent a televíznej stanice ESPN Miguel Delaney prišiel v závere týždňa so zaujímavým príbehom o portugalskom trénerovi Josém Mourinhovi.

Mourinho mal podľa Delaneyho napísať vedeniu klubu z Old Traffordu šesťstranový list, v ktorom opísal, ako by mohol aktuálnu situáciu v Manchestru zmeniť a zlepšiť, či už ide o individuálne výkony hráčov alebo celkový herný prejav tímu. Hlavným cieľom United je umiestnenie v TOP 4 Premier League, čo však vzhľadom na bodové odstupy a aktuálnu formu mužstva nebude jednoduchou úlohou.

Prakticky okamžite, ako sa vyššie spomínané veci dostali do médií sa ozval agent Josého Mourinha, úspešný a kontroverzný Jorge Mendes.  „Ako mohlo niekoho čo i len napadnúť, že by manažér ako José Mourinho písal klubom listy, v ktorých by žiadal o prácu. Je to vtipné, je to absolútny nonsens,“ vyvrátil všetky klebety azda najznámejší futbalový agent na svete, ktorý okrem iných zastupuje aj Cristiana Ronalda.

Mendes neskrýval  rozčarovanie nad prácou britských novinárov, ktorých kredit jeho vyhlásením zrejme šte viac padol. Ibaže by mali nakoniec s Mourinhom pravdu ...