Main Content

Otec Neymara: ,,Čo hovorí Real Madrid nie je náš problém''

nedeľa, 24. január 2016 11:50 | Autor: Jakub Vaverka

Otec Neymara: ,,Čo hovorí Real Madrid nie je náš problém''
Otec Neymara: ,,Čo hovorí Real Madrid nie je náš problém'' | zdroj: © TASR

Neymar je futbalovým fenoménom súčasnosti. 23- ročný Brazílčan v službách Barcelony má platnú zmluvu do roku 2018, špekulácie o jeho budúcnosti sa však objavujú stále. Hráčov otec uvádza veci na pravú mieru.

Medializovaný interes o rodáka z brazílskeho Mogi das Cruzes prejavili v posledných týždňoch predovšetkým francúzsky šampión Paríž Saint- Germain, tradičný anglický celok Manchester United a najväčší rival FC Barcelona Real Madrid. Biely Balet je vraj ochotný za Neymara zaplatiť nepredstaviteľných 190 miliónov eur. Los Blancos však pravdepodobne vyjdú naprázdno, katalánske číslo jedenásť totiž nemá najmenší úmysel meniť v dohľadnej dobe dres.

Neymar má v Barcelone kontrakt do konca sezóny 2017/2018, nemecký portál transfermarkt uvádza ako jeho aktuálnu trhovú čiastku rovných 100 miliónov eur. Pred časom sa objavili informácie, že počas galavečera FIFA Zlatá lopta prebehol kontakt medzi Neymarovým otcom, ktorý je zároveň hráčovým agentom a predstaviteľmi Los Merengues.

 Španielsky portál Fichajes.netcituje slová rodiča brazílskej hviezdy, ktorý uvádza veci na pravú mieru: „Čo hovorí Madrid nie je náš problém. Neymar nechce odísť z Barcelony, ostávajú mu ešte necelé tri roky kontraktu a naším cieľom je naplniť ich. Môj syn chce mať predovšetkým pokoj, aj keď sa hovoria veci, ktoré nie sú pravdou.“  Koncom minulého roka Neymar Senior priznal, že počas letného prestupového obdobia sa o služby jeho syna zaujímal Manchester United, avšak vedenie Red Devils neuspelo. 23- ročný zakončovateľ zažíva výborný ročník, v prebiehajúcej sezóne má odohratých v drese Barcy 25 zápasov s bilanciou 20 gólov a 17 asistencií.