Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.1.)

nedeľa, 24. január 2016 10:58 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.1.) | zdroj: © TASR

Januárové prestupové obdobie vošlo do platnosti a prestupových špekulácií je neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín

Neymar nechce odísť

Otec brazílskeho útočníka FC Barcelona Neymara sa vyjadril, že jeho syn nemá v úmysle metropolu Katalánska opustiť. Bývalý zakončovateľ Santosu má vo svojom kontrakte ešte tri roky k dobru, počas ktorých vraj dres nezmení. (fichajes.net)

United chcú Rodrigueza

Vedenie Manchestru United sa pokúsi do konca januárového prestupového obdobia získať švajčiarskeho reprezentanta Ricarda Rodrigueza. Rodriguez momentálne oblieka dres Vfl Wolfsburg a neúspešne sa ho snažil kúpiť Real Madrid. (The Sun)

Schmeichel do Liverpoolu?

Anglický denník Daily Mirror tvrdí, že dánsky brankár Kasper Schemichel  z Leicestru City je po nemeckom mladíkovi Marcovi Andrém Ter Stegenovi z Barcelony ďalším gólmanom, ktorého Liverpool pozorne sleduje. (Daily Mirror)

Juventus rozmýšľa nad budúcnosťou

Taliansky šampión Juventus Turín zvažuje, že ak príde o francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu, zameria sa na získanie talentovaného nemeckého mladíka Christopha Kramera, ktorý momentálne oblieka dres Bayeru Leverkusen. (fichajes.net)

Barca urguje Nolita

Vedenie FC Barcelona sa údajne stále nevzdalo nádeje na získanie svojho odchovanca Nolita, ktorý v aktuálnom ročníku predvádza výborné výkony v drese Celty Vigo. Katalánci majú čas do konca januárového prestupového obdobia. (fichajes.net)

Z VOLEJA

Agent portugalského trénera Josého Mourinha poprel kontakt s anglickým celkom Manchestrom United. (goal.com)

Londýnska Chelsea sa vraj začala zaujímať o francúzskeho trénera Didiera Deschampsa. (goal.com)

Objavili sa informácie, že tréner Chelsea Guus Hiddink je pripravený zablokovať prestup Alexandreho Pata na Stamford Bridge. (goal.com)

Tlak na trénera Manchestru United Louisa Van Gaala sa zvýšil po včerajšku, keď Red Devils doma prehrali so Southamptonom 0:1. (goal.com)

Taliansky tréner Claudio Ranieri sa vyjadril, že Leicester City patrí medzi najlepšie tímy, ktoré vo svojej kariére viedol. (goal.com)