Main Content

,,Si had!,'' pokrikoval po Fabregasovi zamestnanec Chelsea

sobota, 23. január 2016 10:20 | Autor: Jakub Vaverka

,,Si had!,'' pokrikoval po Fabregasovi zamestnanec Chelsea
,,Si had!,'' pokrikoval po Fabregasovi zamestnanec Chelsea | zdroj: © TASR

Práca v klube vyžaduje v prvom rade vzájomný rešpekt. Ten podľa všetkého chýbal jednému zo stewardov Chelsea, ktorý pred nedeľným londýnskym derby po Cescovi Fabregasovi pokrikoval urážky. Obratom prišiel o prácu.

V nedeľu je na programe ostro sledované londýnske derby medzi Arsenalom a Chelsea. The Gunners sú momentálne na prvom mieste tabuľky a sú favoritom zápasu, Chelsea ako úradujúci majster však kožu nebude chcieť predať lacno. Špecifický zápas opäť čaká stredopoliara The Blues Cesca Fabregasa, ktorého odchod na Stamford Bridge v roku 2014 vyvolal v tábore Kanonierov vlnu nevôle. Dodnes je barcelonský odchovanec terčom urážok a nadávok od fanúšikovi The Gunners, ktorí ho považujú za zradcu.

Kvôli neslušným pokrikom na španielskeho stredopoliara s číslom štyri dokonca prišiel jeden človek o prácu.  Portál Goal.cominformuje, že Chelsea Football Club prepustil svojho zamestnanca po tom, čo mal tento steward verbálne napadnúť futbalistu The Blues pred jedným zo zápasov na Stamford Bridge počas prebiehajúceho ročníka. Steward, ktorý pracoval na Fulham Road, kde sú Modrí doma je údajne veľkým fanúšikom Chelsea a Španiela považuje za pokrytca, čomu nahráva fakt, že Cesc v minulosti prehlásil, že ak na seba oblečie dres The Blues, majú ľudia povolenie ho zabiť.

Prepustený muž pokrikoval na Cesca Fabregasa, že je „had“, taktiež ho počastoval slovným spojeným „Ty si Arsenal“. „Fabreho“ čaká návrat v nedeľu návrat na Emirates Stadium, kde bude čeliť tímu, v ktorom sa stal hviezdou. Cesc odohral v drese Kanonierov 303 zápasov, následne prestúpil do Barcelony, odkiaľ sa sťahoval do Chelsea.