Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.1.)

sobota, 23. január 2016 10:10 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.1.) | zdroj: © TASR

Januárové prestupové obdobie vošlo do platnosti a prestupových špekulácií je neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín

Znížený záujem o CR7

Španielsky portál zameraný na prestupy a špekulácie fichajes.net prišiel s informáciou, podľa ktorej interes Manchestru United a Parížu Saint- Germain o Cristiana Ronalda nie je taký vysoký, ako tomu bolo pred niekoľkými mesiacmi. Le Parisien sa vraj zamerajú na poľského kanoniera Roberta Lewandowskeho, United sa pokúsi získať Neymara z FC Barcelona. (fichajes.net)

Manchesterský súboj o N11

Gazzetta World tvrdí, že v letnom prestupovom období uvidíme veľký transferový boj manchesterských veľkoklubov o brazílskeho útočníka FC Barcelona Neymara. Rovnako United ako aj City sú ochotní z N11 urobiť najdrahšieho futbalistu na svete. (Gazzetta World)

Allegri cieľom Chelsea

Podľa anglického bulvárneho denníka The Sun je aktuálny tréner Juventusu Turín Massimiliano Allegri hlavným cieľom Chelsea na pozíciu manažéra tímu po konci prebiehajúceho ročníka. The Blues momentálne vedie Guus Hiddink, ktorý však podľa všetkého po sezóne zo Stamford Bridge odíde. (The Sun)

Guardiola bude mlčať

Pep Guardiola odmieta oznámiť meno svojho nového zamestnávateľa až do konca prebiehajúceho ročníka. Dôvodom má byť fakt, že je reálne, že jeho aktuálny tím Bayern Mníchov by mohol na budúceho Pepovho zamestnávateľa naraziť v Lige majstrov a vznikol by tak konflikt záujmov. (The Sun)

Chelsea chce Silvu

Tuttomercatoweb tvrdí, že londýnska Chelsea pripravuje luxusnú ponuku na kúpu brazílskeho stopéra Thiaga Silvu. Silva je oporou Parížu Saint- Germain, na ktorý The Blues narazia v osemfinále Ligy majstrov. (Tuttomercatoweb.com)

Z VOLEJA

Tréner Chelsea Guus Hiddink na včerajšej tlačovej konferencii potvrdil, že Eden Hazard je k dispozícii na nedeľné Londýnske derby na pôde Arsenalu. (goal.com)

Kormidelník Manchestru United Louis Van Gaal si myslí, že Red Devils sa aj napriek slabšej forme stále nachádzajú v boji o majstrovský titul. (goal.com)

Kouč Manchestru City Manuel Pellegrini tvrdí, že krajný bek Pablo Zabaleta stále nepatrí do starého železa a má na svojom poste v drese Sky Blues budúcnosť. (goal.com)

Kanonier londýnskeho Arsenalu Olivier Giroud prehlásil, že názory kritikov ho už nedokážu rozhádzať. (goal.com)

Útočník FC Barcelona Luis Suarez si myslí, že je otázkou času kedy bude Neymar najlepším futbalistom na svete. (goal.com)