Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.1.)

štvrtok, 21. január 2016 08:24 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (21.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Antonio Valencia začal s tréningom a blíži sa jeho návrat na trávniky. Futbalista Manchestru United je mimo hry od konca októbra, keď utrpel zranenie členka a následne sa musel podrobiť operácii. (transfermarkt)

LIVERPOOL: Jon Flanagan zažil futbalový návrat, keďže sa objavil v nominácii Liverpoolu na opakovaný zápas 3. kola FA Cupu proti Exeteru, ktorý domáci vyhrali 3:0. 23-ročný obranca mal dlhodobo problémy s kolenom a v zostave The Reds sa kvôli nim neobjavil viac ako 18 mesiacov. (mirror)

CHELSEA: Papy Djilobodji v Chelsea prakticky nenastupuje  a riešením by pre neho mohol byť odchod do Nemecka. Záujem o hosťovanie 27-ročného obrancu má Werder Brémy. (skysports)

MANCHESTER CITY: George Evans sa už nebude snažiť prebojovať do prvého tímu Manchestru City. 21-ročný stredopoliar totiž prestúpil do druholigového anglického Readingu. Zmluva bola podpísaná na 3,5 roka. (skysports.com)

TOTTENHAM: Tottenham Hotspur ponúkol Atléticu Madrid 23 miliónov libier za útočníka Jacksona Martíneza. Podľa španielskych médií, ale bude madridský klub požadovať minimálne 27 miliónov. (talksport.com)

EVERTON: Na poslednom tréningu  Evertonu sa objavili aj stredopoliar James McCarthy a obranca Seamus Coleman. Obaja sú v poriadku po svalových zraneniach. (skysports.com)

WEST HAM: Ďalšiu nepríjemnosť má za sebou Diafra Sakho. Útočník West Hamu má zranený stehenný sval a chýbať môže až do konca februára. A navyše mal dopravnú nehodu, ku ktorej došlo v pondelok, nikomu sa našťastie nič nestalo. (mirror)

WEST HAM:Angelo Ogbonna by podľa posledných správ mohol po polroku opustiť West Ham United. Bývalý taliansky reprezentant sa dostal do hľadáčiku AS Rím. (hitc.com)

ASTON VILLA: José Ángel Crespo sa vracia do Španielska. 28-ročný obranca Aston Villy zamieril na hosťovanie do Raya Vallecano. (espnfc)

SUNDERLAND: Danny Graham za Sunderland príliš nenastupuje. Druhú polovicu sezóny preto strávi 30-ročný útočník na hosťovaní v Blackburne Rovers. (skysports.com)