Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.1.)

streda, 20. január 2016 09:03 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (20.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Álvaro Morata patrí medzi piliere Juventusu, avšak to by sa mohlo zmeniť. Záujem o služby španielskeho zakončovateľa má Liverpool. Jeho ponuku vo výške 60 miliónov eur síce Taliani zamietli, to by sa však mohlo po konci sezóny zmeniť. Stará dáma sa totiž údajne pokúsi priviesť Edinsona Cavaniho. (football365.com)

ARSENAL: Emmanuel Eboué je po odchode z Galatasarayu stále bez angažmánu. Samotný hráč rád zamieril na Britské ostrovy. Defenzívny univerzál by sa chcel vrátiť do Arsenalu, kde predtým šesť rokov pôsobil. (skysports)

MANCHESTER CITY: Anthony Cáceres minulý týždeň prestúpil z Central Coast Mariners do Manchestru City, no v Anglicku dlho nepobudol. Austrálsky záložník obratom  odoslaný späť do vlasti a do leta bude hosťovať v Melbourne City. (espnfc)

TOTTENHAM: Kohúti z Londýna  sa snažia za 7,5 milióna libier priviesť útočníka Wissama Ben Yeddera z Toulouse. (metro)

WEST HAM: West Ham nakoniec predsa len bude novým pôsobiskom Sama Byrama. Ten mal z Leedsu namierené do Evertonu, nakoniec sa však rozhodol pre londýnsky celok. U kladivárov vidí 22-ročný obranca väčšiu šancu pravidelne nastupovať. (skysports)

SUNDERLAND: Rumunský brankár Costel Pantilimon stratil pozíciu jednotky v Sunderlande. O 28-ročného gólmana sa začal zaujímať španielsky Espanyol Barcelona. (sunderlandecho)

LEICESTER: Daniel Amartey môže prestúpil z FC Kodaň do Leicesteru. Anglický klub úspešne pracuje na prestupe tohto stredopoliara a dánska strana už potvrdila, že akceptovala ponuku na transfer. (skysports)

LEICESTER:Andrej Kramarić za Leicester City príliš nenastupuje, a preto sa špekuluje o jeho odchode. Podľa posledných správ by chorvátsky reprezentant mohol zamieriť do Nemecka, kde sa o jeho služby údajne zaujíma Hoffenheim. (leicestermercury)