Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.1.)

utorok, 19. január 2016 08:54 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (19.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Diego Costa absolvoval podrobné vyšetrenie a to vylúčilo zlomeninu nohy. Útočník Chelsea sa zranil v priebehu sobotňajšieho duelu s Evertonom a v tejto chvíli stále nie je isté, ako dlho bude mimo hry. (dailymail)

ARSENAL: Arsenalu v zápase na pôde Stoke City chýbal Mesut Özil. Nemecký záložník má problémy s nohou ale podľa prvých správ sa nejedná o nič vážne. (espnfc)

MANCHESTER CITY: Nový kontrakt dostane Kelechi Iheanacho. 19-ročný nigérijský útočník sa tento rok usadil v prvom tíme Manchestru City a anglický klub je s jeho výkonmi spokojný. Preto pre neho pripravuje vylepšený kontrakt. (mirror)

TOTTENHAM: Christian Eriksen prezradil, že začal rokovať o novej zmluve s Tottenhamom. Dánsky stredopoliar prišiel do londýnskeho klubu v lete 2013 z Ajaxu Amsterdam a stávajúci kontrakt má platnosť do leta 2018. (espnfc)

CRYSTAL PALACE: Emmanuel Adebayor je po odchode z Tottenhamu Hotspur bez angažmánu, no čoskoro by sa to mohlo zmeniť.  Záujem o reprezentanta Toga má Crystal Palace, čo potvrdil aj manažér Alan Pardew. (bbc.com)

NORWICH a EVETON: Norwich City by mal predsa len dotiahnuť príchod Stevena Naismitha z Evertonu. Prestup škótskeho reprezentanta by mal vyjsť na 8,5 milióna libier. (independent)

SUNDERLAND: Sunderland hľadá nové posily pre boj o udržanie sa v Premier League a jedného kandidáta si vyhliadol v Marseille. Ide konkrétne o Alaixysa Romaa, ktorý má s Olympique kontrakt len do konca tohto ročníka. (talksport)

WATFORD: Fabio Quagliarella je podľa všetkého na odchode z Turína. Zamieriť by mohol do anglickej najvyššej súťaže. Záujem o bývalého talianskeho reprezentanta ohlásil Watford, kam by mohol skúsený zakončovateľ zamieriť na hosťovanie. (tuttomercatoweb)