Main Content

Zámorskí fanúšikovia ospevujú Pánika. Prečítajte si ich reakcie

pondelok, 18. január 2016 14:21 | Autor: Dávid Lech

Zámorskí fanúšikovia ospevujú Pánika. Prečítajte si ich reakcie
Zámorskí fanúšikovia ospevujú Pánika. Prečítajte si ich reakcie | zdroj: © TASR

Richard Pánik si pomaly získava srdcia mnohých fanúšikov v Chicagu. Prispel k tomu nepochybne aj jeho krásny nočný gól v zápase s Montrealom.

Som vďačný za prvý gól v drese Blackhawks. Verím, že prídu ďalšie. Bol som trochu prekvapený, keď ma vymenili do najlepšieho tímu v súťaži, ale som rád, že som tu. Snažím sa hrať svoj hokej a nájsť si pozíciu v tíme. Hlavné je, že sa nám darí ako mužstvu," uviedol pre oficiálny klubový web slovenský reprezentant.

Pánikov gól zjavne potešil aj fanúšikov Chicaga Blackhawks. Získal si už srdcia mnohých z nich. „Toto je Richard Pánik, keď má záblesk geniality. Tej akcii sa nedá vytknúť nič. Dostal super prihrávku a ešte lepšie to trafil,“ píše slovenský fanúšik Tomáš Prokop na twitteri.

Slovenskému útočníkovi fandia aj za morom. Zámorský priaznivec Martin si kládol počas zápasu s Montrealom otázku: „Prečo je Richard Pánik užitočný pre najlepší tím NHL a Toronto Maple Leafs pre neho nenašlo využitie?

Myslím, že Bergevin (generálny manažér Montrealu) bymu (Pánikovi pozn. red.) mal venovať viac pozornosti,“ vyslovila zbožné prianie o získaní slovenského útočníka do tímu „Habs“ frankofónna Kanaďanka Huguette Saint Denis.

Pod instagramovou fotografiou oficiálneho kanála Chicago Blackhawks sa rovnako tak píše mnoho pochvalných slóv na adresu 24-ročného krídelníka. „Lol, môj obľúbený exhráč Maple Leafs,“ napísal Jordan Markmills. „Si skvelý. Som šťastný, že ťa vytrejdovali. Radosť pozerať!

Fanúšička Nikki na instagrame napísala: „Mala som radosť zo sledovania Pánikovej hry v AHL v Norfolku. Som nadšená, že ho môžem teraz vidieť ako „jastraba“!!!“ Mike Mover zasa vyzdvihol jeho korčuliarske schopnosti: „Skvelo korčuľuje, vyzerá naozaj dobre!

Užívateľ jht22 zasa napísal: ,,Našťastie sme ho vymenili za Jeremyho Morina, s ktorým to po prvom dobrom zápase išlo dole kopcom,“ konštatoval jht22 na čo reagoval ďalší fanúšik ešte pochvalnejšie: ,,Bol dobrým pre Leafs, ale pre Hawks bude oveľa lepším!

Toronto Maple Leafs Pánikovi nikdy nedalo výraznejšiu šancu presadiť sa a po prestupe do Chicaga si to viacerí fanúšikovia začali uvedomovať. Medzi nich patrí aj populárny zabávač, športový redaktor a fanúšik Toronta Maple Leafs Steve Dangle Glynn, ktorého vtipná reakcia na prvý gól Pánika rýchlo obletela hokejový svet.

Richard Pánik stihol odohrať v drese obhajcu titulu štyri zápasy s bilanciou 1+1. Na konte má jeden plusový bod a všetko nasvedčuje tomu, že ak bude pokračovať v doterajších výkonoch, vybojuje si trvalé miesto v prvom tíme Chicaga.