Main Content

Balotelliho chce klub z Premier League

pondelok, 18. január 2016 11:59 | Autor: Timotej Gašper

Mario Balotelli
Mario Balotelli | zdroj: © TASR

Po nevydarenom angažmáne v Liverpoole je taliansky útočník Mario Balotelli opäť na ceste do Anglicka. Informuje britský plátok Sunday Express.

Nevyšlo to v Liverpoole a teoreticky ani na Eithad Stadium. No tréner West Hamu United, Slaven Bilic, stále verí Baloteliiho kvalitám a preto sa extravagantný zakončovateľ stal januárovým prestupovým cieľom číslo jedna v Upton Parku.

Dvadsaťšesť ročný Balotelli je v súčasnej dobe na hosťovaní z Liverpoolu v AC Miláno, no nepriaznivé podmienky mu umožnili len štyri sezónne štarty, počas ktorých dal jeden gól.

Po tom ako sa mužstvu nešťastne zranila dvojica Manuel Lanzini  a Andy Carroll potrebuje tím Slavena Bilica nového útočníka. V kádri „Kladivárov“ je aj Nikica Jelavić, no ten je spojovaný z odchodom do čínskeho Šanghaju Shenhua už počas tohto mesiaca. Deficit hrotových útočníkov by tak mohol vyriešiť comeback Maria Balotelliho, ktorého si West Ham cení na 10 miliónov libier, informuje Sunday Express.

Správne by sa Mario mal po uplynutí hosťovania vrátiť na Anfield, no tréner Klopp už s Talianom nepočíta a Balotelli si musí dobre rozmyslieť svoje nasledujúce kroky.

Slaven Bilić musí konať rýchlo, Carrol aj Lanzini sú mimo hry na pár týždňov a Jelavić je od prestupu do Číny čoraz bližšie. Ak by West Ham stratil naraz troch útočníkov, mohol by zabudnúť na potencionálnu bitku o pohárovú Európu.