Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.1.)

pondelok, 18. január 2016 06:41 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (18.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Iñaki Williams patrí medzi odbory Athletic Bilbao, to už by ale nemuselo platiť dlho. Podľa informácií z Anglicka má o mladého krídelníka záujem Liverpool. Výkupná klauzula je na úrovni 20 miliónov eur. (independent.co.uk)

MANCHESTER CITY:  Až dva dôvody na radosť mal v poslednom zápase Pablo Zabaleta. Jeho Manchester City vyhral jasne 4: 0 nad Crystal Palace a argentínsky obranca si na svoje konto pripísal jubilejný 200. štart v Premier League. (goal.com)

ARSENAL a ASTON VILLA: Mathieu Debuchy v Arsenale pravidelne nehrá a v nasledujúcich dňoch by sa mal sťahovať do Aston Villy. Francúzsky obranca podľa posledných správ súhlasil s polročným hosťovaním. (skysports)

ASTON VILLA: José Ángel Crespo by si mohol znovu zahrať španielsku ligu, pretože o neho má záujem Rayo Vallecono. Bývalý obranca Sevilly a Racingu Santander je hráčom Aston Villy, kde ale nehráva a tento rok si na svoje konto pripísal iba jeden ligový štart. (readastonvilla)

EVERTON: Čoskoro by sa na trávniky mal vrátiť Bryan Oviedo. Obranca Evertonu nedohral zápas na pôde Chelsea pričom v druhom polčase bol dlho ošetrovaný a trávnik opúšťal na nosidlách. Jeho zranenie však nie je vážne. (evertonfc)

SWANSEA: André Ayew po svojom letnom príchode patrí k oporám Swansea a jeho výkony vzbudzujú záujem ostatných klubov. Interes o ghanského reprezentanta mal Sunderland, no ten však s ponukou 17 miliónov eur neuspel. (express)

NEWCASTLE UNITED: Moussa Sissoko je takmer neustále spájaný s odchodom z Newcastlu United. Zamieriť by mohol aj do Talianska, kde má záujem o francúzskeho stredopoliara Neapol. (football-italia.net)