Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.1.)

nedeľa, 17. január 2016 07:59 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (17.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Chelsea v zápase s Evertonom prišla o Diega Costu. Španielsky útočník má zranenú holeň a po zápase odcestoval na vyšetrenie do nemocnice. (bleacherreport)

LIVERPOOL: Ďalším cieľom Liverpoolu FC na prestupovom trhu je útočník Inaki Williams z Bilbaa. O hráča sa však zaujímajú aj iné európske kluby. (metro)

NORWICH: Sébastien Haller zostane minimálne pre najbližšie dni hráčom Utrechtu. O francúzskeho kanoniera sa zaujímal Norwich a s holandským klubom sa dohodol na prestupe za osem a pol milióna eur. No samotný hráč však angažmán v tomto anglickom celku odmietol. (espnfc)

NORWICH:Timm Klose nemá pevné miesto v základnej zostave Wolfsburgu a preto sa špekuluje o jeho sťahovaní do Anglicka. O švajčiarskeho obrancu usiluje Norwich, ktorý ponúkol 8,5 milióna eur. Hráč by mal v pondelok pricestovať do Anglicka na zdravotnú prehliadku. (espnfc)

TOTTENHAM: Wissam Ben Yedder podáva za Toulouse dobré výkony. To vzbudilo záujem u známejších a bohatších klubov. Podľa posledných správ má o francúzskeho ofenzívneho hráča záujem Tottenham, ktorý urobil prvú ponuku vo výške 8 miliónov eur, avšak Francúzi požadujú minimálne 10 miliónov. (getfootballnewsfrance)

SUNDERLAND: Will Buckley si pre najbližšie týždne vyskúša druhú anglickú ligu, 26-ročný krídelník odišiel zo Sunderlandu na hosťovanie do Birminghamu. (bbc)

WEST BROM: V zostave WBA sa možno až dva mesiace neobjaví James Morrison. Stredopoliar anglického klubu má zranené koleno. (newsnow)