Main Content

Prestupový ban pre Real Madrid možno rozhodujúcim v bitke o Pogbu

piatok, 15. január 2016 12:24 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupový ban pre Real Madrid možno rozhodujúcim v bitke o Pogbu
Prestupový ban pre Real Madrid možno rozhodujúcim v bitke o Pogbu | zdroj: © TASR

Zákaz registrácie nových futbalistov pre španielsky celok Real Madrid môže byť podľa novinárov z fichajes.net rozhodujúcim aspektom v boji o francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu. Práve Biely Balet bol jedným z najväčších záujemcov o jeho služby.

Hlavnými záujemcami o francúzskeho reprezentanta Paula Pogbu sú dlhodobo Manchester City, FC Barcelona a Real Madrid. Chvíľkový interes prejavili aj Manchester United, Chelsea FC či Paríž Saint- Germain, no práve prvé tri spomínané celky držia v rukách hlavné prestupové celky, teda držali. Oznámenie včerajšieho zákazu prestupov pre Biely Balet môže otázku Pogbovej otázky sčasti vyriešiť.

Real môže kupovať hráčov už iba túto zimu a následne bude musieť počkať až do leta 2017, pričom sa očakáva, že do tohto dátumu už Paul Pogba zmení dres. Juventus mal veľké problémy s jeho udržaním už toto leto a je reálne, že po sezóne za astronomickú čiastku odíde inam. Merengues patrili medzi favoritov na jeho získanie, avšak aktuálna situácia nahráva do karát konkurenčnej Barcelone.

Katalánci sa netaja interesom o vychádzajúcu francúzsku hviezdu a údajne zvažujú ponúknutie 70 miliónov eur.Fichajes.nettvrdí, že Pogba Juventus Turín opustí Starú Dámu za sumu medzi osemdesiatimi až sto miliónmi eur, pričom práve Barca má byť najväčším favoritom na jeho získanie. Finančná situácia Manchestru City a Blaugranas môže byť  približne na rovnakej úrovni, dokonca možno Citizens majú v tomto ohľade mierne navrch.

Pri nedávnych vyjadreniach Paul Pogba médiám povedal, že momentálne je v Turíne spokojný a nechystá sa nikam odchádzať, no pred pár mesiacmi sa objavili informácie, že ak už čierno- biely dres má vymeniť za nejaký iný, bude to za jeden z dvojice španielskych gigantov. Stále iba 22- ročný mladík má kontrakt na Juventus Stadium do roku 2019. Je veľmi pravdepodobné, že Barcelona sa ho pokúsi vykúpiť po prebiehajúcom ročníku.