Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.1.)

piatok, 15. január 2016 12:07 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.1.) | zdroj: © TASR

Januárové prestupové obdobie vošlo do platnosti a prestupových špekulácií je neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

PSG ide po Neymarovi

Francúzsky denník L´Equipe prišiel s informáciou, podľa ktorej vedenie Parížu Saint- Germain pripravuje lukratívnu ponuku na kúpu brazílskeho zakončovateľa v službách FC Barcelona Neymara. (L´Equipe)

Ranieriho návrat?

Tuttosport tvrdí, že majiteľ Chelsea Roman Abramovič sa pokúsi priviesť na Stamford Bridge talianskeho trénera Claudia Ranieriho, ktorý aktuálne trénuje Leicester City. Ranieri bol zároveň prvým koučom Abramovičovej éry. (Tuttosport)

Čistky kvôli Pepovi

Podľa správ z denníka Daily Telegraph je Manchester City pripravený v letnom prestupovom období prepustiť niekoľko hráčov, aby v kádri ostali len tí futbalisti, ktorí budú schopní adaptovať sa na kombinačný systém španielskeho trénera Pepa Guardiolu. (Daily Telegraph)

Real chcel nakupovať v Anglicku

Real Madrid chcel získať hneď niekoľko futbalistov z anglickej Premier League, no bude musieť na to zabudnúť, kvôli zákazu od federácie FIFA. Malo ísť o Harryho Kanea z Tottenhamu, Edena Hazarda z Chelsea či Johna Stonesa z Evertonu. (Daily Star)

Wenger chce posilniť zálohu

Daily Telegraph tvrdí, že aj napriek tomu, že je Arsene Wenger spokojný so silou súčasného tímu Arsenalu, rád by v januárovom prestupovom období priviedol posily do záložnej formácie. Spomína sa napríklad Vincent Wanyama zo Southamptonu. (Daily Telegraph)

Z VOLEJA

Madridské celky Real a Atlético boli potrestané FIFOU zákazom registrovania nových hráčov na dve prestupové obdobie. (goal.com)

Objavili sa informácie, že zákaz prestupov by mohol viesť k demisii aktuálneho prezidenta Realu Madrid Florentina Pereza. . (goal.com)

Alexandre Lacazette, útočník francúzskeho Lyonu prehlásil, že je pripravený v letnom prestupovom období prestúpiť do Anglicka. . (goal.com)

Mesut Ozil, stredopoliar Arsenalu bol vyhlásený najlepším hráčom Nemecka za uplynulý rok. . (goal.com)

Graziano Pellé, útočník Southamptonu je vraj letným prestupovým cieľom Juventusu Turín. (Daily Mirror)

Leicester City sa vraj zapojí do prestupového boja o Saida Berahina z West Bromwichu Albion. (Daily Mirror)