Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.1.)

piatok, 15. január 2016 10:32 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (15.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Bodku za siedmimi vynechanými ligovými zápasmi by mohol cez víkend napísať Alexis Sánchez. Po problémoch so stehenným svalom má byť fit pre zápas proti Stoke City. (Metro)

ARSENAL: Novou tvárou v klube sa oficiálne stal Mohamed Elneny. 23-ročný defenzívny záložník sa presunul z FC Bazilej približne za 5 miliónov eur. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Odchod z Dynama Kyjev bude pre Aleksandara Dragovića znamenať kontrakt na Old Trafford. Rakúsky obranca stál 16 miliónov libier a formálne potvrdenie transferu príde do konca týždňa. (Express)

LIVERPOOL: Počas letnej prestávky by v zostave mohol pribudnúť Joel Matip. Defenzívne ladený Nemec nepredĺži zmluvu so Schalke 04, a tak sa bude sťahovať ako voľný hráč. (Mirror)

CHELSEA: Krídelník Christian Atsu sa vrátil z hosťovania v Bournemouthe, no v Londýne sa pridlho nezdrží. Dočasne by mal posilniť nemecký Hamburg alebo španielske Levante. (ESPN)

WEST HAM: Zdravotné problémy útočníka Andyho Carrolla, ktoré si odniesol zo zápasu proti Bournemouthu, majú vážnejší charakter. Kladivárom by mohol chýbať až 6 týždňov. (Guardian)

EVERTON & SWANSEA CITY: 29-ročný útočník Steven Naismith je často rozoberaný v súvislosti s odchodom z Liverpoolu. Jeho novým domovom by sa najnovšie mohla stať waleská Swansea. (BBC)

STOKE CITY: Absencia v zápase proti Norwichu City neostane jedinou. Xherdan Shaqiri, s veľkou pravdepodobnosťou, neohrozí v nedeľnom zápase ani Arsenal. (Goal)

ASTON VILLA: Klub z Villa Parku je na predaj. Američan Randy Lerner sa Birminghamčanov vzdáva a odstúpil z pozície prezidenta klubu. Na túto stoličku zasadol Steve Hollis. (Guardian)

NEWCASTLE: Počas leta sa 22-ročný krídelník Florian Thauvin presúval z Marseille na St.James' Park. Oba kluby teraz rokujú o jeho návrate do Olympique. Otázkou je, ako a či sa zmení pôvodná čiastka 17 miliónov eur. (Daily Mail)