Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.1.)

štvrtok, 14. január 2016 10:52 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (14.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Stopér Vincent Kompany odohral doteraz len 9 ligových zápasov a toto číslo už rapídne narásť nemusí. Belgičanova abesncia, pôvodne odhadovaná do konca decembra, no potrvá ešte minimálne mesiac. (Independent)

ARSENAL: Novembrové MS do 17 rokov ovládla Nigéria a o jej hráčoch začína byť počuť. Záložník Kelechi Nwakali, si možno vyslúži kontrakt s The Gunners. (Skysports)

LIVERPOOL: Na Anfield Road sa momentálne rieši otázka brankárskej „dvojky“, popri čom bola dotiahnutá aj zmluva pre Simona Mignoleta. Ten sa upísal do leta 2020. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Posilu z Primera Division by rád priviedol Louis van Gaal. V posledných dňoch sa spomínal záložník Saúl Niguez z Atlética Madrid, ale pozornosť sa teraz presunula na Portugalčana Andreho Gomesa z Valencie. (Daily Star)

NEWCASTLE: 27-ročný útočník Nicklas Bendtner má ponuku na návrat do Dánska, ale na to bude zrejme ešte dosť času. Predtým by futbalistu Wolfsburgu chceli priviesť Straky. (Guardian)

NEWCASTLE: Operácia musela vyriešiť zranenie triesla Papissa Cissého a Senegalčan sa musí pripraviť na 4-5 týždňov, počas ktorých bude svoje mužstvo sledovať len ako divák. (Talksport)

SWANSEA CITY: Medzi nesmrteľných včera vstúpil Leon Britton, keď zaknihoval svoj 500. štart v drese Swans. Dlho sa však z jubilea netešil. Už v 43. minúte bol striedaný, čím domáci reagovali na červenú kartu Kylea Naughtona. (ESPN)

STOKE CITY: S absenciou Xherdana Shaqiriho sa včera museli Hrnčiari vysporiadať proti Norwichu (3:1). Švajčiarsky reprezentant má zranený stehenný sval a čaká na podrobnejšiu lekársku správu. (BBC)