Main Content

Patrí medzi najväčšie talenty NHL. Bol obeťou domáceho násilia zo strany partnerky

streda, 13. január 2016 13:16 | Autor: Jakub Mihálik

Patrí medzi najväčšie talenty NHL. Bol obeťou domáceho násilia zo strany partnerky
Patrí medzi najväčšie talenty NHL. Bol obeťou domáceho násilia zo strany partnerky | zdroj: © TASR

Hokejista Alex Galchenyuk riešil cez víkend nepríjemnú udalosť. Stal sa obeťou domáceho násilia zo strany svojej partnerky.

Len pred pár mesiacmi sa v médiách po celom svete objavila správa o domácom násilí ruského hokejistu Vjačeslava Vojnova, čo ho nakoniec stálo pôsobenie v klube i celkovo v NHL. Teraz sa na opačnom konci nepríjemného spolužitia ocitol 21-ročný hokejový talent, Alex Galchenyuk.

Ako informoval portál sports.yahoo, 27-ročnú partnerku hokejistu Montrealu Canadiens, Alexa Galchenyuka, zatkli za domáce násilie po tom, čo mala dvojica ostrú výmenu názorov, ktorá prerástla aj vo fyzický kontakt.

foto: Twitter

Galchenyuk vo svojom montrealskom apartmáne poriadal party po prehre Canadiens v sobotňajšom zápase proti Pittsburghu.

Nad ránom sa mala Galchenyukova partnerka, Chanel Leszczynski vrátiť domov, pričom sa pár dostal do konfliktu. Agresivita Chanel bola natoľko neúnosná, že hostia party privolali políciu.

“Slečna Leszczynski bola zatknutá po tom, čo bola identifikovaná ako iniciátorka potýčky,” vyhlásila montrealská polícia po incidente.

Podľa svedkov udalosti sa hokejistovi malo ujsť zopár faciek, no tým vystrájanie 27-ročnej Chanel začalo ohrozovať aj ostatných účastníkov.

Americký talent s bieloruskými koreňmi však odmietol vzniesť obvinenia. Polícia sa však incidentom bude zaoberať aj naďalej.