Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.1.)

streda, 13. január 2016 10:00 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (13.1.) | zdroj: © TASR

Januárové prestupové obdobie vošlo do platnosti a prestupových špekulácií je neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Arsenal nezíska Nolita

Vedenie londýnskeho Arsenalu, ktoré pozorne sledovalo útočníka Celty Vigo Nolita, pravdepodobne španielskeho reprezentanta nezíska. Katalánsky denník Sport tvrdí, že ťahúň tímu z Galície je odhodlaný sa vrátiť do Barcelony, ktorej je odchovancom. Do Viga by následne mohol putovať jeden z dvojice hráčov Sandro Ramirez- Munir El Haddadi. (sport.es)

De Bruyne sa dohodol s Bayernom

Belgický reprezentant Kevin De Bruyne sa podľa správ z Sport Foot Magazine dohodol pred prestupom do Manchestru City na kontrakte s Bayernom Mníchov, no hráčov odchod do Allianz Areny zlyhal na nesúhlase Vfl Wolfsburg. (Sport Foot Magazine)

Manchester City chce Ivanoviča

Daily Mail tvrdí, že anglický vicemajster Manchester City by veľmi rád získal skúseného srbského obrancu Branislava Ivanoviča. Krajnému bekovi sa v prebiehajúcej sezóne v Chelsea nedarí, preto sa špekuluje o jeho možnom odchode inam. Navyše, „Baneho“ kontrakt na Stamford Bridge čoskoro vyprší. (Daily Mail)

Levy nepustí Townsenda

Majiteľ Tottenhamu Hotspur Daniel Levy podľa správ z denníka Daily Mirror nepustí anglického univerzála Androsa Townsenda na hosťovanie. Člena širšieho kádra reprezentácie Albionu je ochotný jedine predať. (Daily Mirror)

Mignolet do 2020

Belgický brankár Simon Mignolet je veľmi spokojný na Anfield Road, preto sa dohodol s Liverpoolom na predĺžení aktuálneho kontraktu. Nová zmluva skúsenému gólmanovi vyprší v meste The Beatles až v roku 2020. (Daily Mirror)

 Z VOLEJA

Bývalý futbalista Manchestru United Paul Scholes si myslí, že Red Devils sa podarí skončiť v Premier League do štvrtého miesta. (goal.com)

Socha Cristiana Ronalda na ostrove Madeira bola napadnutá vandalmi. Páchatelia na ňu napísali meno Lionela Messiho. (goal.com)

Jedným z prvých prestupov prebiehajúceho transferového okna je prechod Jonja Shelveyho zo Swansea City do Newcastlu United. (goal.com)

Tréner Bayernu Mníchov Pep Guardiola prehlásil, že trénovať v Anglicku bude možno až o dva roky. (goal.com)

Francúzsky stredopoliar Juventusu Turín Paul Pogba poprel informácie, že by hovoril o tom, že chce prestúpiť do FC Barcelona. (goal.com)

Najlepší futbalista na svete Lionel Messi prehlásil, že jeho situácia v Barcelone sa od minulého roka výrazne zlepšila. (goal.com)

Vedenie Bayernu Mníchov chápe, že SSC Neapol nechce predať argentínskeho útočníka Gonzala Higuaína. (goal.com)