Main Content

Chelsea chce hviezdu AC Miláno. Pripravených má 30 miliónov libier

utorok, 12. január 2016 10:52 | Autor: Timotej Gašper

Chelsea chce hviezdu AC Miláno. Pripravených má 30 miliónov libier
Chelsea chce hviezdu AC Miláno. Pripravených má 30 miliónov libier | zdroj: © TASR

Aj keď je Guus Hiddink na lavičke „The Blues“ krátko a pravdepodobne len dočasne, už počas tohto prestupového obdobia chce robiť rázne zmeny v kádri.

Podľa španielskeho Estadio Deportivo si Holanďan určil za prestupový cieľ číslo jedna hviezdneho útočníka z AC Miláno, Carlosa Baccu, informuje portál Goal.com.

Londýnsky klub čaká nepochybne veľmi náročná časť sezóny a preto je potreba urobiť pár nevyhnutných zmien. Tréner Hiddink má zmluvu len do konca sezóny, no ak by sa Chelsea vzchopila a vybojovala aspoň jednu trofej, vedeniu by sa holandského kormidelníka vyhadzovalo o čosi ťažšie.  

Podľa Estadio Deportivo dal Hiddink klubu pokyn na získanie kolumbijského strelca Carlosa Baccu, ktorý ale menil dres len minulé leto. Aj keď je Bacca na San Sire veľmi platným hráčom, ponuka vo výške 30 miliónov libier by vedenie AC mala presvedčiť k predaju ich letnej posily.

Hiddink je znepokojený nedostatkom útočných možnosti v klube,  keďže jediný riadny útočník je Diego Costa, ktorý ale tiež nieje v tej najideálnejšej forme a Loic Remy je čoraz viac spojovaný s januárovým odchodom do Aston Villy. Ešte ostáva aj Falcao, ale toho by po necelých dvoch rokoch hrôzy na ostrovoch mohol spasiť odchod naspäť do Španielska, kde prejavila záujem Valencia.

Kolumbijský reprezentant sa tak pre Chelsea stal cieľ číslo jedna. Od svojho príchodu do Milána odohral Bacca spolu 21 zápasov, počas ktorých strelil 9 gólov.

Ak by Bacca naozaj už po polroku menil pôsobisko, bolo by zaujímavé sledovať jeho počínanie na ostrovoch, keďže 29 ročný snajper je vo forme a netají sa obľubou anglického futbalu.