Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.1.)

sobota, 9. január 2016 11:11 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (9.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Emirates Stadium včera privítalo legendárneho Fredrika Ljungberga, ktorý sa vracia do Londýna. Stal sa trénerom mužstva do 15 rokov. (Daily Mail)

ARSENAL: Veľmi reálne vyzerá odchod Mathieuho Debuchyho do AS Rím. V drese lídra anglickej ligy nastúpil v tejto sezóne len na dve stretnutia Premier League a do Talianska by sa mohol vydať vo veľmi krátkom čase. (Daily Star)

CHELSEA: Spor medzi Diegom Costom a Oscarom na tréningu, po ktorom ich museli oddeľovať spoluhráči, je vyriešený. Podľa slov Guusa Hiddinka sa však nič vážne nestalo, Oscar sa ospravedlnil, čo všetci prítomní vzali s úsmevom. (Guardian)

MANCHESTER UNITED & EVERTON: Novinári často spomínajú záujem Červených diablov o Romela Lukaka, no počas zimy k ničomu takému nepríde. V Manchestri však nevylúčili, že sa zatiaľ 15-gólového strelca pokúsia uloviť po sezóne. (Mirror)

EVERTON: Karamelky hľadajú nového muža do svojej svätyne a zamerali sa na 30-ročného gólmana Davida Marshalla z Cardiffu. Druholigista však lacný nebude a pýta si 10 miliónov libier. (Mirror)

ASTON VILLA: Záložník Joe Cole definitívne opúšťa Birmingham a stal sa hráčom Coventry City. Vo farbách treťoligistu v aktuálnej sezóne už hosťoval a teraz mu pomôže k postupu do Championship. (BBC)

TOTTENHAM: Nové posily intenzívne zháňa 15. tím Budnesligy, VFB Stuttgart. Jednou z nich by sa mohol stať rakúsky stopér Kevin Wimmer. Ten už v minulosti v Nemecku hrával, konkrétne za 1.FC Kolín. (Transfermarkt)

STOKE CITY: Veľmi zaujímavá situácia je okolo záložník Giannelliho Imbulu z FC Porto. V Portugalskej lige nastúpil len 9krát a zaujíma sa oňho Valencia, AC Miláno a najnovšie aj Hrnčiari. (mundodeportivo)

BOURNEMOUTH: 22-ročný Juan Iturbe už je dohodnutý na hosťovaní z AS Rím v južnom Anglicku, ale nastupovať stále nemôže. Britské úrady mu totiž stále nevydali pracovné povolenie. (Goal)

NORWICH CITY: Prestupové obdobie prinieslo zmenu klubu pre krajného obrancu Iva Pinta. Ten naposledy nastupoval za Dinamo Záhreb a cestu do Premier League mu otvorili Kanárici. (BBC)