Main Content

Je tu ,,Black History Month“. Prichádzajú štyri zaujímavé modely topánok

piatok, 8. január 2016 14:30 | Autor: De Fa

Je tu ,,Black History Month“. Prichádzajú štyri zaujímavé modely topánok
Je tu ,,Black History Month“. Prichádzajú štyri zaujímavé modely topánok | zdroj: © TASR

Nike Basketball už tradične oslavuje „Black History Month“. Prejavuje sa to tak, že známi atléti prezentujú špeciálne edície svojich modelov topánok.

Dizajnéri sa pre tento rok inšpirujú najmä motívmi, ktoré používajú africké kmene pri slávnostných príležitostiach. Pod heslom „Power of One“ bude dominovať hlavne farebná škála modrej-oranžovej-zelenej a červenej, zvolenej v odlišných odtieňoch pre jednotlivé modely.

Na internete sa už objavili štyri zaujímavé modely.

Nike Kobe 11 BHM (oficiálne budú predstavené 16. januára), s použitím unikátneho vzoru Flyknit na strednej časti, ktorá má zvýrazniť kráľovskú a čiernu.

Nike Kyrie 2 BHM (oficiálne budú predstavené 18. januára), ktoré budú predstavovať unikátnu tému prostredníctvom pestrého grafického pásu v strede a viacfarebnou podrážkou.

Nike LeBron 13 BHM (taktiež oficiálne až 18. januára) je možno najodvážnejšia kombinácia farieb a detailov, ktoré v konečnom dôsledku prekvapia precíznym spracovaním. Zaujímavý je aj vzor podrážky.

Nike KD 8 BHM (oficiálne dostupné od 23. januára) prekvapia jednoduchosťou a citlivo zladenými farbami. Dominantou je logo vo farbách BHM spolu so šnúrkami.

Toto je prehľad len pár modelov, ktoré sú momentálne dostupné a detailné fotografie budú k dispozícií až po oficiálnom predstavení. Cenové rozpätie je nastavené od 120$ (Nike Kyrie 2), 180$ (Nike KD 8) a 200$ (Nike LeBron 13 a Nike Kobe 11).  Black History Month začína vo februári, takže sa máme na čo tešiť.