Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.1.)

piatok, 8. január 2016 10:24 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (8.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: V najbližších dvoch veľkých ligových zápasoch budú absentovať Philippe Coutinho a Dejan Lovren. Ide o súboje s Arsenalom a Manchestrom United. V prípade brazílskeho záložníka k tomu prirátame ešte ďalšie dva týždne na maródke. (Talksport)

LIVERPOOL: 22-ročný obranca Tiago Ilori predčasne ukončil svoje hosťovanie v Aston Ville a prichádza na Anfield Road. Tento krok je reakciou na zranenie všetkých štyroch liverpoolskych zadákov. (Skysports)

LIVERPOOL: Obranné problémy budú, podľa novinárov, riešené aj nákupmi. Nádejne vyzerá príchod Andreu Ranocchiu, ktorý odchádza z Interu Miláno. Ďalej sa píše aj o NevenoviSubotićovi, ktorý sa stal náhradníkom v Dortmunde. (Mirror)

MANCHESTER CITY: Po štyroch rokoch bol Yaya Touré zosadený z trónu medzi africkými futbalistami. Anketu o najlepšieho hráča roka 2015 vyhral Pierre-Emerick Aubameyang z Borussie Dortmund. (ESPN)

CHELSEA: Spory hráčov The Blues, ktoré boli vyriešené odchodom Josého Mourinha, možno ešte neskončili. Na tréningu sa totiž pobil Diego Costa s Oscarom, pričom 6-gólový útočník oplácal spoluhráčovi faul na koleno. (Telegraph)

SOUTHAMPTON: 24-ročný stopér Steven Caulker len hosťuje z QPR, ale medzitým ho sledujú ďalšie tri kluby. Najintenzívnejšie sa zaujíma Sunderland a popri ňom aj Bournemouth a Crystal Palace. (Mirror)

STOKE CITY: Medializované informácie o možnom odchode Marka Arnautovića sú o niečo realistickejšie. Rakúšan odmietol predĺžiť zmluvu, pretože, údajne, nebol spokojný s podmienkami. (Independent)

SUNDERLAND: Najväčšou témou na Stadium of Light je 33-ročný útočník Jermain Defoe, ktorý však odíde len v prípade, že „príde ponuka, ktorá sa nedá odmietnuť“. Doteraz však neprišla žiadna, ani od Bournemouthu, ktorý bol často spomínaný. (Eurosport)

BOURNEMOUTH: Dean Court v januári navštívi nový útočník. Pokiaľ to nebude Jermain Defoe, do úvahy pripadá hosťovanie Stephana El Shaarawyho z AC Milána. V tejto sezóne hosťuje v Monaku, no v 15 ligových vystúpeniach sieť nerozvlnil. (Daily Mail)

SWANSEA CITY: Hľadanie nového manažéra The Swans nateraz vzdávajú. Alan Curtis ostane vo svojej funkcii do leta a jeho úlohou bude zachránenie mužstva v Premier League. (Guardian)

ASTON VILLA: Zlomenine nohy škrtá zo súpisky Adamu Traorého na 10 týždňov. Nepodarené futbalové obdobie v Birminghame je teda podčiarknuté už druhým zranením v prebiehajúcej sezóne. (Goal)