Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.1.)

piatok, 8. január 2016 10:05 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.1.) | zdroj: © TASR

Januárové prestupové obdobie vošlo do platnosti a prestupových špekulácií je neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

65M za Edena Hazarda?

O odchode belgického krídelníka Edena Hazarda z Chelsea sa špekuluje aj dnes. Britský denník Daily Star prišiel s informáciou, podľa ktorej sa londýnske číslo 10 pokúsi získať rival The Blues Manchester United. Red Devils majú mať pripravených 65 miliónov libier. (Daily Star)

Kane nástupcom Ronalda?

Anglický plátok Daily Telegraph informuje, že ak Real Madrid v dohľadnej dobe opustí Cristiano Ronaldo, jeho nástupcom v drese Bieleho Baletu by sa mohol stať anglický reprezentant v službách Tottenhamu Hotspur Harry Kane. (Daily Telegraph)

Pedrov comeback?

Tréner FC Barcelona Luis Enrique je podľa správ z katalánskeho denníka Sport v kontakte so svojím ex- zverencom Pedrom. Španielsky útočník, ktorý momentálne hráva za Chelsea by sa vraj mohol vrátiť na Camp Nou na hosťovanie do konca sezóny. (Sport)

Klopp chce Gotzeho

Nemecký tréner anglického Liverpoolu Jurgen Klopp by rád obnovil spoluprácu so svojím niekdajším zverencom z Borussie Dortmund Mariom Gotzem. Celok z Anfield Road je podľa dostupných správ ochotný mníchovskému Bayernu zaplatiť za hrdinu MS 2014 50 miliónov eur. (Bild)

Crystal Palace núkal 20M

Finančná sila anglických celkov naberá na obrátkach. Londýnsky klub Crystal Palace kontaktoval talianskeho šampióna Juventus Turín s 20 – miliónovou ponukou na útočníka Simoneho Zazu. Stará Dáma tento interes okamžite zamietla. (Tuttosport)

Z VOLEJA

Na tréningu Chelsea sa údajne do konfliktu dostali Oscar a Diego Costa, medzi ktorými to poriadne iskrilo. Podľa dostupných správ však po tréningu obaja hráči komunikovali bez problémov. (goal.com)

Stopér Manchestru City Martin Demichelis sa vyjadril, že by rád prestúpil do argentínskeho celku River Plate, s ktorým je spájaný už dlhšie obdobie. (goal.com)

Brankár Espanyolu Pau Lopez prehlásil, že Lionelovi Messimu nestúpil na nohu počas barcelonského derby schválne. (goal.com)

Krajný bek nemeckého Wolfsburgu Ricardo Rodriguez povedal, že medzi ním a celkami z Madridu neprebehol žiaden kontakt. (goal.com)

Kouč Parížu Saint – Germain Laurent Blanc si myslí, že jeho zverenec Angel Di Maria môže byť ešte lepší. (goal.com)

Americký celok Los Angeles Galaxy rokuje s AC Miláno o prestupe holandského tvrďasa zo stredu poľa Nigela De Jonga. (goal.com)