Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.1.)

štvrtok, 7. január 2016 10:51 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.1.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.1.) | zdroj: © TASR

Januárové prestupové obdobie vošlo do platnosti a prestupových špekulácií je neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Hazard chce opustiť Chelsea

Denník Daily Mail prišiel s informáciou, podľa ktorej sa belgický krídelník Chelsea Eden Hazard rozhodol, že na konci sezóny opustí Stamford Bridge. Hlavnými záujemcami o jeho služby sú PSG a Real Madrid. (Daily Mail)

Guardiola chce 4 hviezdy

The Sun, jeden z najbulvárnejších denníkov vo Veľkej Británii tvrdí, že ak sa Pep Guardiola stane trénerom Manchestru City, privedie na Etihad Stadium Davida Alabu (Bayern), Lionela Messiho (FC Barcelona), Gerarda Piqueho (FC Barcelona) a Paula Pogbu (Juventus Turín). (The Sun)

Lacazette nechce hrať za NUFC

Vedenie francúzskeho Olympiqueu Lyon podľa dostupných správ akceptovalo ponuku vo výške 22 miliónov libier za útočníka Alexandrea Lacazettea, ktorú ponúkal Newcastle United, no samotný hráč odmietol na sever Anglicka prestúpiť. (Daily Mail)

Subotič na hosťovanie?

Jeden z renomovanejších britských denníkov The Guardian svojich čitateľov informoval, že Liverpool vedený Jurgenom Kloppom sa zaujíma o srbského obrancu Nevena Subotiča z Borussie Dortmund. Subotič by vraj mohol prísť na Anfield Road na hosťovanie. (The Guardian)

Mané United neposilní

Manchester United, ktorý sa vytrvalo zaujímal o Saida Maného zo Southamptonu pravdepodobne už nebude o technicky zdatného záložníka The Saints usilovať. Svätci sa viackrát vyjadrili, že Maného predať nechcú. (Daily Mirror)

Z VOLEJA

Vo včerajšom prvom zápase semifinále Capital One Cupu zdolal Everton prekvapivo Manchester City 2:1 a pred odvetou na Etihad Stadium je bližšie k postupu do finále. (goal.com)

V barcelonskom derby si včera favorizovaná Barcelona poradila s nepríjemným Espanyolom 4:1. Hviezdou zápasu bol Lionel Messi, ktorý dva góly dal a na dva presné zásahy svojim spoluhráčom prihral. (goal.com)

Kouč Kataláncov Luis Enrique prehlásil, že rozhodcovia musia prestať robiť z futbalu americký futbal. (goal.com)

Vedenie Juventusu Turín priznalo, že sa Starej Dáme nepodarí získať Ilkaya Gundogana z Borussie Dortmund. (goal.com)

Brankár nemeckého 1.FC Kolín Horn poprel, že by mal ponuku z anglického Liverpoolu. (goal.com)

Talentovaný mladík Seung- Woo Lee môže po zákaze od FIFA konečne nastupovať za FC Barcelona. (goal.com)

M. Batsuhayi, ktorý je v hľadáčiku viacerých tímov Premier League, by mal podpísať nový kontrakt v Marseille. (goal.com)