Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.1.)

utorok, 5. január 2016 11:12 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (5.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Podľa médií pristupujú Diabli k zisku Brazílčana Neymara veľmi seríozne a chcú aktivovať jeho barcelonskú výkupnú klauzulu 140 miliónov libier. (Talksport)

LIVERPOOL: 34-ročný obranca Kolo Touré ostane v lete bez zmluvy a získať sa ho pokúsi Lazio Rím. Počas svojho doterajšieho trojročného pôsobenia v Liverpoole odohral 53 stretnutí. (Express)

LIVERPOOL: Tradične, bez Daniela Sturridgea, nastúpia The Reds v prvom semifinálovom zápase Ligového pohára proti Stoke City. Stále nie je úplne v poriadku a dnes o 21:00 ešte pripravený nebude. (Guardian)

CHELSEA: Hosťovanie v Crystal Palace nedopadlo pre Patricka Bamforda ideálne a vrátil sa späť na Stamford Bridge. Už teraz však má jeho agent plné ruky práce a vylúčiť sa nedá jeho januárový predaj ani hosťovanie. (ESPN)

SOUTHAMPTON: Počas januára, podľa vedenia, určite neodíde Sadio Mané ani Victor Wanyama. Len nedávno sa pritom písalo, že v prípade prvého menovaného zaváži aj jeho spor s trénerom a Senegalčan si možno svoj odchod vydupe. (ESPN)

STOKE CITY: Červená karta zo zápasu proti West Bromwichu obrancu Geoffa Camerona nakoniec príliš neovplyvní. Hrnčiari sa odvolali a FA im dala za pravdu. (ESPN)

LEICESTER CITY: Účasť na EURO 2016 je obrovskou motiváciou pre každého a Gökhan Inler je mimoriadne nespokojný s tým, že za Líšky nenastupuje. Záujem potvrdilo Schalke 04 a v najbližších dňoch bude okolo neho rušno. (tuttomercatoweb)

LEICESTER CITY: 19-ročný krídelník Demarai Grey vymení svojho zamestnávateľa. Z Birminghamu prechádza do Leicesteru City, ktorý údajne zaňho zaplatil 3,75 milióna libier. (Daily Mail)

ASTON VILLA: Skúsený stopér Philippe Senderos patrí vo Villa Parku už len medzi náhradníkov a je na odchode. V takom prípade by sa ho pokúsilo zlanáriť rímske Lazio, momentálne desiaty tím Serie A. (calciomercato)

NORWICH CITY: Plány Kanárikov úplne nepočítajú s forwardom Kyleom Laffertym. Reprezentant Severného Írska rokuje o prestupe do Leedsu United. (BBC)

SUNDERLAND: Defenzívny záložník Liam Bridcutt si obľúbil Leeds United počas hosťovania v roku 2015 a rád by sa tam usadil natrvalo. Od dohody však majú kluby zatiaľ ďaleko. (Skysports)

NEWCASTLE: Ku koncu kontraktu sa blíži Francúz Gabriel Obertan a v tlači sa začína písať o jeho návrate do vlasti. 26-ročného krídelníka plánuje získať FC Nantes. (Goal)