Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.1.)

pondelok, 4. január 2016 10:53 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (4.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Veľkú prestupovú rybu lovia v Londýne. 42 miliónov libier ponúkajú Borussii Dortmund, ak im pustí gabonskú hviezdu Pierre-Emericka Aubameyanga. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Zranenia sú neodmysliteľnou súčasťou tejto sezóny pre Phila Jonesa. 23-ročný zadák si zahral proti Swansea len svoj 10. ligový zápas, zranil si pri ňom členok a hrozí mu dlhšia pauza. (klubový web)

LIVERPOOL: Koniec sezóny bude pre Martina Cáceresa aj koniec kontraktu s Juvnetusom a ponuku mu prichystali The Reds. Hoci sú momentálne favoritmi na jeho zisk, do leta sa môže všeličo zmeniť. (Metro)

CHELSEA: Guus Hiddink je pri kormidle The Blues naďalej neporazený. Jeho tím vyhral na pôde Crystal Palace 3:0, pričom súper mal pred zápasom o 11 bodov viac a v tabuľke bol o 10 miest vyššie. (Daily Mail)

CHELSEA: Zaujímavý január má podľa všetkého pred sebou Loïc Rémy. 29-ročný útočník si v tejto sezóne zahral dokopy len 144 minút v Premier League a zvažuje prestup do Aston Villy, Swansea City alebo Norwichu City. (Wales Online)

CHELSEA: Dnešný deň bude dôležitý aj kvôli informáciám o Edenovi Hazardovi. Ten proti Crystal Palace striedal so zraneným stehnom a lekári majú prezradiť, aké vážne to je. (Independent)

LEICESTER CITY: Nedávno v hre Jamieho Vardyho obmedzovala choroba, teraz je problém ešte vážnejší. Podľa britských zdrojov skončil v zápase s Bournemouthom (0:0) so zraneným stehnom a hrozí mu operácia. (ESPN)

SUNDERLAND: Hosťovanie v Prestone sa pre brankára Jordana Pickforda skončilo predčasne. Vracia sa ku The Black Cats a sezónu dohrá s nimi. (Football-Italia)

WATFORD: Farby rímskeho Lazia háji len 20-ročný útočník Keita Baldé Diao, ktorý by si mohol vyskúšať futbal vo Veľkej Británii. Nad takým niečím môže premýšľať vďaka ponuke z juhovýchodu Anglicka. (klubový web)

SWANSEA CITY: Na Liberty Stadium nevylučujú odchod dvoch dôležitých hráčov, BafetimbihoGomisa a Jonja Shelveyho. Prísť by potom mohol Charlie Austin z QPR a Patrick Bamford patriaci Chelsea. (Telegraph)

STOKE CITY: Mimoriadne zaujímavého nápadníka má rakúsky útočník Marko Arnautović. Jeho 7 vsietených gólov v aktuálnom ročníku si všimol Paris Saint-Germain. (Mirror)