Main Content

Sledujte atraktívne duely z NHL naživo na TV Tipsport!

pondelok, 4. január 2016 12:12 | Autor: Martin Gregor

Sledujte atraktívne duely z NHL naživo na TV Tipsport!
Sledujte atraktívne duely z NHL naživo na TV Tipsport! | zdroj: © TASR

Kolotoč NHL pokračuje bez prestávky a pre fanúšikov kvalitného hokeja sú pripravené ďalšie skvelé hokejové zápolenia z najlepšej hokejovej ligy sveta.

Tipsport vám ponúka priame prenosy z týchto duelov, ktoré môžete sledovať live na TV Tipsport!

Pre slovenských fanúšikov bude určite zaujímavý duel medzi Chicagom a Ottawou. Domáci „Jastraby“ s naším Mariánom Hossom sa nachádzajú na popredných miestach celej súťaže, zatiaľ čo ich súper z Ottawy urputne bojuje o vyraďovacie súboje.

V prvom vzájomnom zápase bola úspešnejšia Ottawa, ktorá zvíťazila 4:3. Chicago túži po odplate a aj najväčšia tipérska komunita v Tipsporte si myslí, že sa im to podarí.

Tipér tuldo tipuje, že v tomto zápase sa presadí najlepší snajper Chicaga P. Kane a tohto strelca gólu s kurzom 2,20 nájdete aj na jeho tikete.

 Zaujímavé bude sledovať aj duel Boston verzus Washingtonu. Medvede s naším kapitánom Chárom majú za sebou nevydarený zápas vo Winter Classic proti Montrealu, v ktorom prehrali 1:5! Ospravedlniť sa fanúšikom budú určite chcieť už v najbližšom domácom dueli, no čaká ich ďalší ťažký súper – Washington. Hráči okolo Ovečkina patria spolu s Dallasom k najlepším tímom doterajšieho priebehu súťaže a bostonské „Medvede“ to budú mať aj tentokrát poriadne náročné.

Člen najväčšej tipérskej komunity straker, si myslí, že Boston opäť neuspeje a tipuje neprehru Washingtonu s kurzom 1,48 a na tomto tikete môže vyhrať takmer 1 000 Eur!

Tento duel, rovnako ako ostatné súboje z NHL, si môže pozrieť naživo na TV Tipsport!

Ako vidíte súboje v NHL vy? Aké sú tipy na vašich tiketoch? Nechajte sa inšpirovať tiketmi najväčšej komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré Vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte? Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte vstupný bonus až 2 000 Eur!