Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.1.)

nedeľa, 3. január 2016 10:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (3.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Káder The Gunners by mohol doplniť 20-ročný záložník Adrien Rabiot z PSG. Prvá ponuka na stabilného hráča parížskeho klubu bude 15 miliónov libier. (Daily Star)

MANCHESTER CITY: Dlhodobé zranenia Vincenta Kompanyho síce napovedajú príchod nového stopéra, ale nestane sa. Defenzívne rady majú plnú dôveru v aktuálnom zložení a január novú tráv neprinesie. (Telegraph)

MANCHESTER UNITED: Črtajúca sa významná januárová posila, Felipe Anderson, sa od Old Trafford vzďaľuje. Lazio Rím ho nechce predať ani za 35 miliónov libier. Inak sa k veci stavajú britské médiá, ktoré vidia celú vec ako vybavenú. (Metro)

MANCHESTER UNITED: Šesťzápasová séria bez víťazstva, osem v súčte všetkých súťaží, sa včera skončila. Swansea City bola na Old Trafford pokorená výsledkom 2:1 po góloch Anthonyho Martiala a Waynea Rooneyho. (BBC)

MANCHESTER UNITED: Medzi strelcami sa včera vyskytol aj Wayne Rooney. Strelil svoj 188. gól v Premier League a na historickom druhom mieste sa osamostatnil od Andyho Colea. Lídrom je stále 260-gólový Alan Shearer. (Daily Mail)

SOUTHAMPTON: Disciplinárne dôvody malo vynechanie krídelníka Sadia Maného zo základnej zostavy na zápas proti Norwichu City. Senegalčan meškal na tímový zraz, preto nastúpil až v 80. minúte. Prehre 0:1 však nezabránil. (Mirror)

NEWCASTLE: Záložník Sylvain Marveaux vlani hosťoval v Guingampe. Nastúpil na 33 zápasov, no napriek tomu sa do Anglicka vrátil. V tejto sezóne ešte nehral a Francúzi sa ho pokúsia počas januára kúpiť. (Lequipe)

WEST HAM: Štyri až šesť týždňov bez futbalu čaká útočníka Manuela Lanziniho, ktorý si zranil trieslo a striedal už v prvom polčase zápasu s Liverpoolom (2:0). (Guardian)

SUNDERLAND: 24-ročný obranca Steven Caukler v kariére vystriedal už sedem anglických pôsobísk a pred sebou má možno ôsme. Z QPR ho chcú kúpiť Čierne mačky. (Skysports)

NEWCASTLE: Kapitán Girondins Bordeaux, 4-gólový Henri Saivet, je v hľadáčiku Strák, no nateraz sa mu do tohto klubu príliš nechce. Nechal sa totiž počuť, že sa bojí, že Newcastle bude budúci rok druholigový. (Chronicle Live)

CRYSTAL PALACE: Umiestnenie v hornej polovici tabuľky je pre vedenie uspokojivé a Alan Pardew sa môže tešiť na novú zmluvu. Rodák z Wimbledonu už vo veci začal rokovať. (Skysports)

WATFORD: Do základu francúzskeho Troyes AC sa prebil 18-ročný brankár Paul Bernardoni. Netrvalo dlho a vie sa o ňom aj za hranicami. Kúpiť ho chce jedno z najväčších prekvapení sezóny Premier League. (Transfermarkt)

SWANSEA CITY: Labute stále fungujú bez nového manažéra a v médiách sa objavujú správy, podľa ktorých by sa ním mohol stať Frank de Boer z Ajaxu Amsterdam. (Daily Mail)