Main Content

Sledujte atraktívne duely z NHL naživo na TV Tipsport!

sobota, 2. január 2016 07:32 | Autor: Martin Gregor

Sledujte atraktívne duely z NHL naživo na TV Tipsport!
Sledujte atraktívne duely z NHL naživo na TV Tipsport! | zdroj: © TASR

Kolotoč NHL pokračuje bez prestávky a pre fanúšikov kvalitného hokeja sú pripravené ďalšie skvelé hokejové zápolenia z najlepšej hokejovej ligy sveta.

Tipsport vám ponúka priame prenosy z týchto duelov, ktoré môžete sledovať live na TV Tipsport!

Zaujímavý duel sa odohrá na Floride, kde domáci privítajú NY Rangers. Domáci ťahajú skvelú sériu a zvíťazili v posledných siedmich prípadoch. V tabuľke konferencie sa nachádzajú spolu s ich najbližším protivníkom bok po boku, no Jazdci to budú mať na Floride veľmi ťažké, keďže na hosťujúcich ľadoch patria k najslabším súperom.

„Panteri“ majú navyše o motiváciu postarané, keďže môžu prekonať nový klubový rekord. A tím okolo veterána Jágra a Barkova ide v poslednej dobe ako valec. Vo víťazstvo Floridy verí aj stratég najväčšej tipérskej komunity MichaIC, ktorý sitip na víťazstvo domácich prikrášlil o to, žev dueli padnú 4 góly a viac s kurzom 3,00. Stoji to za skúšku, čo poviete?

Stratég milan1608 sa zameral na iný zápas, a to na duel Columbusu proti Washingtonu. Verí, že v pohode hrajúca partia okolo Ovečkina zápas na ľade Columbusu zvládne a zvíťazí. Túto stávku navyše poistil možnosťou, že Washington sa stane celkovým víťazom tohto duelu pri kurze 1,60!

Nezabúdajte, skvelé priame prenosy z NHL, v špičkovej kvalite, sú pre Vás pripravené každý hrací deň na TV Tipsport!

Ako vidíte súboje v NHL vy? Aké sú tipy na vašich tiketoch? Nechajte sa inšpirovať tiketmi najväčšej komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré Vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte? Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte vstupný bonus až 2 000 Eur!