Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.1.)

piatok, 1. január 2016 11:06 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (1.1.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Zranenia narobili záložníkovi Jordanovi Hendersonovi v tejto sezóne množstvo problémov a ďalší si privodil v zápase so Sunderlandom (1:0). Kapitán mužstva si podľa prvých správ zranil pätu a čaká na výsledky podrobných vyšetrení. (Mirror)

ARSENAL: 30-ročný obranca Mathieu Debuchy nefiguruje v ďalších plánoch Kanonierov, a tak bude predaný. Podobného názoru je aj sám hráč, ktorý potrebuje pred EURO 2016 hrávať. Dvere mu otvára AS Rím a Olympique Lyon. (Metro)

CHELSEA: Minimálne desať dní ešte bude Radamel Falcao nútene pauzovať. Po doliečení stehenného svalu sa už chystal na návrat, no pridružili sa ďalšie problémy. (Daily Mail)

LEICESTER CITY: The Foxes sa zimnému prestupovému termínu nebudú nečinne prizerať. Zadák Yohan Benalouan zrejme prestúpi do Sampdorie a v kádri ho má nahradiť Aleksandar Dragović z Dynama Kyjev. (ESPN)

TOTTENHAM: Štvrtý tím Premier League sa bude musieť v najbližších troch týždňoch zaobísť bez Moussu Dembelého. Belgický stredopoliar má zranený stehenný sval. (Daily Mail)

EVERTON: Koleno by Phila Jagielku mohlo v krátkom čase opäť pustiť do hry a podľa slov trénera Roberta Martineza to bude v niektorom z najbližších troch ligových stretnutí. (BBC)

WATFORD: Vedenie absolútne odmieta predaj svojich opôr, Troya Deeneyho a Odiona Ighala. Realizovať chce krok presne opačný – ponúkne obom vylepšené kontrakty. (Mirror)

NORWICH CITY: Ponuku 10 miliónov eur podali Kanárici za Andreu Ranocchiu z Interu Miláno. Prestup sa javí celkom reálne, keďže taliansky stopér nastúpil v sezóne 2015/16 len 10krát. (BBC)

NEWCASTLE: The Magpies by sa radi zachránili čo najbezpečnejším spôsobom a hlavným prestupovým cieľom sa stal ofenzívny záložník Alan Dzagojev z CSKA Moskva. (Foxsports)