Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (31.12.)

štvrtok, 31. december 2015 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (31.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (31.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Tréner Arséne Wenger pomýšľa na útok na titul, k čomu však potrebuje posilniť a rozšíriť káder. Konkrétne mená nových hráčov zatiaľ zverejnené neboli. (Telegraph)

ARSENAL: K vynechanému zápasu proti Bournemouthu Mathieu Flamini ďalší pridať nemusí. Členok ho už netrápi a v sobotu proti Newcastle United bude k dispozícii. (Daily Mail)

MANCHESTER CITY: Pomerne veľa sa píše o prestupe stredopoliara Isca na k manchesterským Citizens. V sezóne 2015/16 odohral len tri kompletné ligové zápasy a v kontakte má byť priamo s vedením Angličanov. (ESPN)

LIVERPOOL: Zranený stehenný sval nepustil na trávnik Divocka Origiho. The Reds aj bez neho zdolali Sunderland 1:0 a patrí im siedme miesto, o skóre za Manchestrom United. (Skysports)

CHELSEA: Londýnčania nastúpia v nedeľu proti Crystal Palace a neistý je zatiaľ štart zadáka Garyho Cahilla a útočníkov Loïca Rémyho a Radamela Falcaa. Všetci traja sa potýkajú s ľahším zranením. (Skysports)

TOTTENHAM: Zamestnávateľa by mohol zmeniť 20-ročný záložník Sandro Ramirez z Barcelony. Veľký záujem je cítiť z White Hart Lane a počas januára sa tento transfer bude prerokovávať. (Independent)

EVERTON: 28-ročný krídelník Kevin Mirallas zvažuje možnosť odchodu, na čo pohotovo reaguje AS Monaco. Dôvodom Belgičanovho odchodu má byť fakt, že nehráva pravidelne. (Transfermarkt)

SWANSEA CITY: Najnovšie správy o Bafetimbim Gomisovi predsa naznačujú, že môže odísť. Z arabského futbalového sveta javí záujem niekoľko celkov, ale Labute autora 5 gólov v aktuálnej sezóne nepustia skôr ako zoženú adekvátnu náhradu. (tuttomercatoweb)

SUNDERLAND: Prvú zimnú posilu hlásia Čierne mačky. Z francúzskeho Lorientu zíakali stopéra Laminu Koného. Všetko je dohodnuté a čaká sa len na formálne spečatenie prestupu. (BBC)

WEST BROMWICH & ASTON VILLA: Ponuku z anglickej Premier League priznal útočník Sandro Wagner z SV Darmstadt. Nie je však jasné, či ide o The Villans alebo The Baggies. (Bild.de)