Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (22.8.)

sobota, 22. august 2015 07:00 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (22.8.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (22.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

TORONTO: Skúsený obranca Stephane Robidas sa zotavil po operácii ramena a začal sa na ľade pripravovať na nový ročník, ktorý strávi v tíme Toronta Maple Leafs, kam sa dostal minulé leto.

BUFFALO: Útočník Ryan O’Reilly sa súdny verdikt ohľadom jeho jazdy autom pod vplyvom alkoholu dozvie až 10. septembra. Práve vtedy by malo pokračovať súdne konanie s 24-ročným centrom, ktorý do Buffala prišiel toto leto z Colorada Avalanche.

KHL

SLOVAN: HC Slovan Bratislava zdolal v prípravnom zápase HKM Zvolen na jeho ľade vysoko 6:1. O presné zásahy „belasých“ sa postarali piati rôzni hráči. Dvakrát sa strelecky presadil Milan Bartovič, po góle pridali Kozák, Nagy, Šťastný a Viedenský. V drese slovenského extraligistu sa presadil Tomáš Klíma.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

NITRA: HK Nitra nezvládla svoje prvé vystúpenie v Lige majstrov, keď švédskemu klubu AIK Skelleftea podľahla 2:4. O presné zásahy tímu spod Zobora sa postarali Tibor Kutálek a Peter König.

MARTIN: Vedenie MHC Mountfield Martin vystužil svoju defenzívu príchodom dvoch nových hráčov. Tím spod Turca sa na novej zmluve dohodol s Miloslavom Jáchymom a Patrikom Bačíkom.

TATRANSKÝ POHÁR: Výsledky druhého hracieho dňa Tatranského pohára:
Graz 99ers – Junosť Minsk 5:4

Poprad – Slavia Praha 3:7
Góly Popradu: Rapáč, Gápa, Síkela

MOUNTFIELD CUP: Výsledky Mountfield Cupu:
Banská Bystrica – Hradec Králové 3:2 po samostatných nájazdoch
Góly Banskej Bystrice:  Zigo, Ďatelinka, rozhodujúci shootout premenil Loskot

Martin – Mladá Boleslav 3:5

Góly Martina: Dlouhý, Kokavec, Uhrík