Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.8.)

utorok, 11. august 2015 10:04 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.8.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie konečne odštartovalo a prestupových špekulácií je vo svete neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Gyombér do AS Rím?

Slovenského stopéra Norberta Gyombéra, ktorý je stále hráčom talianskej Catanie vraj pozorne sleduje AS Rím, pričom záujem Vlkov je údajne natoľko konkrétny, že sa ex- lídra Dukly Banská Bystrica pokúsia získať už počas aktuálneho prestupového obdobia. Gyombér by podľa dostupných správ mohol patriť do základnej zostavy francúzskeho kouča Rudiho Garciu.

Stoch možno zmení dres

Zmena dresu možno čaká aj ďalšieho slovenského reprezentanta. Miroslav Stoch, ktorý sa po roku strávenom v Al Aine vrátil do Fenerbahce Istanbul možno v metropole Turecka nadobro skončí. Rýchleho krídelníka si vyhliadol Bursaspor, ktorý vraj s „Fenerom“ rokuje o väčšej dohode, ktorá by mala okrem finančnej čiastky zahrňovať aj niekoľkých ďalších futbalistov.

Baba sa dohodol s Chelsea

Dobre informovaný taliansky novinár Gianluca Di Marzio priniesol informáciu, podľa ktorej sa ghanský talent, krajný obranca Abdul Rahman Baba dohodol s londýnskou Chelsea na kontrakte. Baba by mal zarobiť na Stamford Bridge 3 milióny ročne, The Blues za jeho služby vyplatia nemeckému Augsburgu 20 miliónov eur a ďalšie bonusy. (Gianluca Di Marzio)

47 miliónov libier pre Wolfsburg

Manchester City sa snaží nájsť dohodu s nemeckým Wolfsburgom ohľadom prestupu Kevina De Bruyneho. Anglický vicemajster chcel za belgického stredopoliara ponúknuť Vlkom 45 miliónov libier, tí však požadujú čiastku o päť miliónov vyššiu. Najnovšia ponuka Citizens znie na 47M a špekuluje sa, že tú by už mohol čerstvý víťaz nemeckého Superpohára prijať. (Sky Sports)

Real nesúhlasí s hosťovaním

Vedenie Realu Madrid údajne nesúhlasí s hosťovaním talentovaného Nóra Martina Odegaarda. Je jasné, že tínedžer nemá šancu presadiť sa v prvom mužstve Bieleho Baletu v novom ročníku, náročné to bude mať aj v rezerve, v ktorej mal v skončenej sezóne problémy. Denník Marca však tvrdí, že Merengues Odegaarda nechcú pustiť hosťovať, pretože si nie sú istí, či by mu daný tím poskytol dostatok priestoru v prvom tíme. (Marca)

Chicharito do Tottenhamu?

Londýnsky Tottenham Hotspur vraj pripravuje prekvapujúcu ponuku pre Manchester United. Kohúti z White Hart Line sú vraj ochotní zaplatiť za mexického útočníka Javiera Hernandeza prezývaného Chicharito sumu približujúcu sa desiatim miliónov libier. (Goal.com)

Oxford mohol hrávať za Spurs

Ospevovaného 16- ročného stredopoliara Reecea Oxforda, ktorý zažiaril v prvom kole Premier League v zápase medzi Arsenalom a West Hamom United (0:2) vraj mohol získať Tottenham Hotspur, ktorý s ním však odmietol podpísať profesionálny kontrakt a hráč tak putoval do Upton Parku.  (Sky Sports)

Vermaelen do Talianska?

Taliansky vicemajster AS Rím sa podľa novín Corriere dello Sport zaujíma o belgického reprezentanta Thomasa Vermaelena, ktorý je hráčom FC Barcelona. Ex- kapitán Arsenalu prakticky celú minulú sezónu nehral pre zranenia a vyjadril sa, že sa teší na nový ročník v drese Blaugranas, ktorý by už rád strávil priamo na hrisku. (Corriere dello Sport)

----------Z VOLEJA----------

Zlý chlapec britského futbalu, stredopoliar Joey Barton trénuje momentálne s futbalistami West Hamu United, pričom opora Queens Park Rangers sa vraj čoskoro dohodne s Kladivármi na kontrakte. (Sky Sports)

Bývalý krídelník londýnskeho Queens Park Rangers Mauricio Isla by sa vraj mohol stať posilou španielskeho tímu FC Sevilla. (talkSPORT)

Benfica Lisabon je pripravená zabojovať s talianskym Interom Miláno o krajného obrancu Realu Madrid Fabiaa Coentraa. (Corriere dello Sport)

Juventus Turín sa najnovšie zameral na nemeckého stredopoliara Juliana Draxlera zo Schalke 04, ktorého dlhodobo sleduje Arsenal FC.  (talkSPORT)

Alessio Romagnoli z AS Rím je už len krôčik od odchodu do AC Miláno, ktoré za jeho služby údajne zaplatí 25 miliónov eur. (Sky Italia)

Tottenham Hotspur neplánuje predať francúzskeho brankára Huga Llorisa Manchestru United, ktorý sa stále nevzdal nádeje na jeho získanie. (talkSPORT)

Tréner Arsenalu FC Arsene Wenger sa nevzdal nádeje na získanie talentovaného stredopoliara FC Barcelona Sergiho Sampera. (talkSPORT)

West Bromwich neplánuje predať talentovaného Saida Berahina, práve naopak. The Baggies mladíkovi doprajú  partnera do útoku, ktorým stal Salomon Rondon zo Zenitu Petrohrad. (Daily Express)

Útočník Newcastlu United Papiss Cisse sa vyjadril, že momentálne neexistuje tím, ktorý by ho presvedčil opustiť káder The Magpies. (talkSPORT)

Druholigový Wolverhampton Wolves je pripravený zlanáriť talentovaného brankára Arsenalu Emiliana Martineza na ročné hosťovanie. (Sky Sports)

Togský útočník Emmanuel Adebayor by už čoskoro mohol definitívne opustiť Tottenham Hotspur a zamieriť do Aston Villy.  (talkSPORT)

Legendárny útočník Thierry Henry si myslí, že Pedro Rodriguez z FC Barcelona bude pre Manchester United perfektnou posilou. (Sky Sports)

Šikovný útočník Seydou Doumbia nebude pokračovať v talianskom AS Rím, vrátil sa do CSKA Moskva, kde pred odchodom do Talianska pôsobil. (Sky Sports)

Brazílčan Lucas je podľa dostupných správ pripravený toto leto opustiť liverpoolsky FC. (Daily Star)

Manchester United dúfa, že sa mu podarí získať talentovaného 16- ročného Brazílčana Lincolna. (Daily Star)

Raul Jimenez z Atlética Madrid bude podľa slov chorvátskeho trénera West Hamu United Slavena Biliča ďalšou letnou posilou The Hammers. (talkSPORT)

Tréner Manchestru City Manuel Pellegrini sa vyjadril, že Sky Blues sa ešte chcú toto leto posilniť, no vraj ide o zložitý proces. (Sky Sports)

Vedenie londýnskeho celku Tottenhamu Hotspur vraj rokuje s francúzskym tímom Olympiqueom Lyon o prestupe šikovného útočníka Clintona N´Jieho. (Sky Sports)

Švajčiarsky reprezentant Sherdan Shaqiri v pondelok absolvoval v Stoke City zdravotnú prehliadku. Doterajší hráč Interu Miláno bude od ročníka 2015/2016 pôsobiť na Britannia Stadium. (Sky Sports)

Taliansky vicemajster AS Rím a anglický West Ham United zabojujú o získanie agilného obrancu milánskeho Interu Danila D´Ambrosia. (talkSPORT)