Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.8.)

piatok, 7. august 2015 09:54 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (7.8.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie konečne odštartovalo a prestupových špekulácií je vo svete neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Angel Di Maria oficiálne

Prestup Angela Di Mariu z Manchestru United do PSG je od včera oficiálny, argentínsky reprezentant vymenil Anglicko za Francúzsko za 44 miliónov libier. El Fideo vydal po tlačovej konferencii v Paríži oficiálne vyhlásenie: „Keď som prichádzal do Manchestru, bol som poctený, že si ma vybrali. Znamenalo to, že mi veria. Robil som, čo som mohol, ale nie vždy to vyšlo, za čo sa ospravedlňujem.“ (Sky Sports)

De Bruyne môže odísť

Nemecký Wolfsburg je údajne pripravený predať belgického reprezentanta Kevina De Bruyneho, avšak jedine za 50 Miliónov libier. Podľa denníka Daily Mirror by mal byť anglický vicemajster Manchester City ochotný takúto vysokú čiastku za bývalého hráča Chelsea zaplatiť. (Daily Mirror)

Otamendi nikam nepôjde

Skúsený argentínsky stopér Nicolas Otamendi je pripravený ostať vo Valencii, tvrdí to klubová legenda Mario Kempes. Otamendiho pozorne sledoval hlavne Manchester United, no v súvislosti s jeho osobou sa spomínali aj Chelsea, Real Madrid či Manchester City. (Daily Express)

De Gea posilní Real Madrid

Anglický denník The Independent tvrdí, že prestup Davida De Geu z Manchestru United do Realu Madrid sa uskutoční ešte toto leto. Mala to potvrdiť hráčova priateľka Edurne Garciová, avšak je otázne, či sa dá týmto informáciám prikladať veľký význam. Prestupové obdobie končí už čoskoro. (The Independent)

Ibrahimovič ostáva

Jeden z popredných mužov parížskeho PSG Nasser Al- Khelaifi sa vyjadril, že Zlatan Ibrahimovič má v Parku Princov ešte rok platný kontrakt a pred jeho vypršaním nezmení dres. Záujem o Ibru malo údajne AC Miláno. (Sky Sports)

Pedro sa musí rozhodnúť

Katalánsky denník Sport tvrdí, že útočník Pedro Rodriguez sa definitívne musí rozhodnúť, či ostane v Barcelone, alebo odíde do Manchestru United. Red Devils sú ochotní zaplatiť za jeho služby 30 miliónov eur, Barca je zas ochotná túto čiastku akceptovať. Posledné slovo tak bude mať agilný zakončovateľ. (Sport)

Benzema je kľúč

Legendárny Thierry Henry si myslí, že ak londýnsky Arsenal angažuje Karima Benzemu z Realu Madrid, podarí sa mu vyhrať nasledujúci ročník Premier League. Francúz by mal stáť Gunners približne 50 miliónov eur. (talkSPORT)

----------Z VOLEJA----------

Aston Villa je pripravená ponúknuť päť miliónov libier na kúpu krídelníka Aarona Lennona z Tottenhamu Hotspur. (The Sun)

Skúsený Kevin Nolan z londýnskeho West Hamu United by sa vraj mohol sťahovať do druholigového Boltonu. (Daily Mirror)

Liverpool je ochotný predať Fabia Boriniho do Fiorentiny, ale požaduje vylepšenú ponuku Fialiek. (talkSPORT)

Belgický reprezentant Kevin Mirallas je pripravený predĺžiť kontrakt s liverpoolskym Evertonom a ukončiť tak špekulácie okolo svojej osoby. (Daily Express)

West Bromwich Albion sa zameral na získanie talentovaného Nemca Serga Gnabryho z londýnskeho Arsenalu. (talkSPORT)

Leicester City aj naďalej rokuje s talianskym Neapolom o prestupe švajčiarskeho stredopoliara Gohkana Inlera. (Daily Mail)

Real Madrid dokonca prestupového obdobia ešte možno privedie nejakých futbalistov, vedenie klubu vraj chce reagovať na prehru v rámci Audi Cupu proti Bayernu Mníchov v pomere 0:1. (Sky Sports)

Japonec Keisuke Honda chce údajne opustiť AC Miláno, pričom o jeho služby sa zaujímajú Everton a Tottenham Hotspur. (talkSPORT)

Momentálne najlepšími strelcami Európskej ligy sú Matej Jelič z MŠK Žilina a Róbert Vittek zo Slovana Bratislava. Obaja vsietili počas troch predkôl sedem gólov.

Nie je vylúčené, že v závere prestupového obdobia príde ponuka Manchestru United na talentovaného Harryho Kanea z Tottenhamu Hotspur. (talkSPORT)