Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.8.)

utorok, 4. august 2015 12:00 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.8.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie konečne odštartovalo a prestupových špekulácií je vo svete neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Benzema nikam nejde

Tréner Realu Madrid Rafael Benitez reagoval na šumy týkajúce sa francúzskeho útočníka Karima Benzemu. Španielsky kormidelník Bieleho Baletu informoval, že zakončovateľ Merengues toto leto nikam neprestúpi a dokonca ani do Arsenalu, ktorý mal byť podľa správ z anglických a španielskych médií k ex- útočníkovi Lyonu najbližšie. (Goal.com)

Chelsea loví v Tottenhame

Po tom, čo José Mourinho vyhlásil, že Chelsea potrebuje ešte dvoch obrancov sa objavila informácia, podľa ktorej The Blues plánujú ponúknuť 15 miliónov libier za krajného obrancu Tottenhamu Hotspur Dannyho Rosea.  Rose by na Stamford Bridge nahradil Filipeho Luisa, ktorý sa vrátil do Atlética Madrid. Možnosťou pre Modrých je aj Abdul Rahman Baba z Augsburgu. (Daily Mirror)

United zamerali Pepeho

S najnovšou prestupovou špekuláciou ohľadom Manchestru United prišiel anglický denník Daily Mirror, ktorý tvrdí, že Red Devils sa po neúspešnom ťažení na Sergia Ramosa zamerali na jeho klubového kolegu Pepeho. Real Madrid interes Diablov o ich skúseného stredného obrancu zatiaľ nekomentoval. (Daily Mirror)

PSG sleduje Kroosa

O zaujímavý prestup sa možno do konca transferového obdobia pokúsi francúzsky majster PSG. Parížania vraj zamerali štítového stredopoliara Realu Madrid Toniho Kroosa, ktorý Biely Balet posilnil minulý rok po odchode z Bayernu Mníchov. Kroos zažil v Španielsku dobrý ročník, zastal si miesto v zostave a jeho odchod inam by bol pre Benitezov tím pred novým ročníkom veľkou stratou. (AS)

Manchester má veľký záujem

Zdroje Sky Sports tvrdia, že Manchester United má skutočne obrovský záujem o španielskeho útočníka FC Barcelona Pedra Rodrigueza. 28- ročný zakončovateľ by mohol klub z Old Traffordu posilniť za 30 miliónov eur. Nie je vylúčené, že celý transfer bude uzavretý už pred začatím nového ročníka Premier League, ktorá štartuje túto sobotu. (Sky Sports)

Juventus obetuje Llorenteho

Vedenie talianskeho šampióna Juventusu Turín je podľa dostupných správ pripravené v ponuke pre Inter Miláno na kúpu Fredyho Guarina zahrnúť aj španielskeho útočníka Fernanda Llorenta, tvrdí Mediaset. O ex- kanoniera Athleticu Bilbao sa okrem iného zaujíma aj Athletic Bilbao a Real Madrid. (Mediaset)

Mourinho v konflikte

Najvyšší muž anglickej Premier League Richard Scudemore prehlásil, že vedenie ligy neumožní tímom hrajúcim v Lige majstrov predohrávať svoje súboje v piatok, aby mali viac síl na európske stretnuia. Kouč Chelsea José Mourinho, ktorý postoj PL už dlhší čas kritizuje sa vyjadril, že kým hrajú štyri anglické tímy Champions League, vedenie súťaže si neuvedomí problém, ale keď Anglicko príde kvôli klesajúcemu koeficientu o jedno miesto, Scudamore a spol. zistia, že urobili chybu.

---------------------Z VOLEJA--------------------

Oficiálny sa stal prestup brazílskeho beka Rafaela. Krajný obranca Manchestru United posilnil francúzsky Olympique Lyon. (Goal.com)

Stopér Parížu Saint- Germain Thiago Silva si myslí, že argentínsky krídelník Angel Di Maria urobí prestupom z Manchestru United do PSG krok vpred vo svojej kariére. (talkSPORT)

Odchod talentovaného chorvátskeho záložníka Alena Haliloviča z FC Barcelona do West Hamu United by mal byť už čoskoro hotovou vecou. (Sport)

Extravagantný Daniel Osvaldo, ktorý bol v poslednej sezóne na hosťovaní zo Southamptonu v argentínskej Boce Juniors by vraj mohol zamieriť do FC Porto. (ESPN)

Anglický Leicester City by vraj mohol v prebiehajúcom prestupovom období posilniť švajčiarsky reprezentant Gohkan Inler z SSC Neapol. (gianlucadimarzio.com)

Mladý útočník FC Barcelona Adama Traore je podľa dostupných správ pripravený podstúpiť lekársku prehliadku v Liverpoole FC. (Sport)

Kouč Realu Madrid Rafael Benitez pre médiá potvrdil, že waleský reprezentant Gareth Bale metropolu Španielska v dohľadnej dobe neopustí. (Sky Sports)

Juventus Turín sa údajne pokúsi získať argentínskeho defenzívneho univerzála Javiera Mascherana z FC Barcelona. (Tuttosport)

Arsenal je pripravený zdolať Manchester United v boji o talentovaného 15- ročného portugalského mladíka Joaa Virginiu. (Metro)

Ashley Young dostal od Manchestru United ponuku na nový trojročný kontrakt, očakáva sa, že anglický reprezentant sa s vedením Red Devils dohodne bez väčších problémov. (Daily Star)

Argentínsky útočník Gonzalo Higuaín sa nedohodol s vedením SSC Neapol na novej zmluve a stále viac sa špekuluje o tom, že by mohol tím spod Vezuva nadobro opustiť. (Goal.com)

Kouč Tottenhamu Hotspur Mauricio Pochettino sa vyjadril, že Kohúti nepredajú Roberta Soldada, ktorý bol spájaný s odchodom do Villarrealu. (Goal.com)

Connor Wickham opúšťa Sunderland, po tom, čo sa dohodol s londýnskym Crystal Palace na päťročnom kontrakte. (talkSPORT)

Nemecký reprezentant Sami Khedira, ktorý posilnil Juventus Turín po konci v Reale Madrid bude pre zranenie mimo hru až dva mesiace. (Goal.com)

AS Rím je veľmi blízko dohody s Manchestrom City ohľadom prestupu útočníka z Bosny a Hercegoviny Edina Džeka. (Sky Sports)

Bývalý obranca Manchestru United, uznávaný Denis Irwin pre médiá povedal, že nová akvizícia Red Devils Memphis Depay sa môže vyrovnať Davidovi Beckhamovi v kopaní priamych kopov. (Goal.com)

Pep Guardiola si myslí, že Bastian Schweinsteiger je stále TOP futbalista, avšak posledné dva roky ho limitovali problémy so zraneniami, ktoré nepriamo viedli k jeho odchodu z Bayernu. (Sky Sports)

Holandský reprezentant Gregory Van der Wiel priznal, že by mohol opustiť Paríž Saint- Germain. Interes údajne majú Manchester United a Southampton. (talkSPORT)

Nová posila Liverpoolu FC, belgický útočník Christian Benteke bude na Anfield Road nosiť číslo deväť, po tom čo mu ho prenechal Rickie Lambert, ktorý zamieril do West Bromwichu. (Sky Sports)

Talentovaný obranca parížskeho PSG Lucas Digne je vraj pripravený odmietnuť interes Liverpoolu a namiesto toho prikývnuť na ponuku AS Rím. (talkSPORT)

Ukazuje sa marketingová sila Premier League! Nováčik Bournemouth angažoval skúseného Maxa Gradela z francúzskeho Saint- Etienne za približne desať miliónov libier. (Sky Sports)

Útočník AS Monako Dimitar Berbatov údajne roku s birminghamskou Aston Villou o možnom návrate do Premier League. (Sky Sports)

Tréner Interu Miláno Roberto Mancini verí, že skúsený čilský stopér Gary Medel ostane na San Sire aj napriek interesu Evertonu a Liverpoolu. (talkSPORT)

Kouč Queens Park Rangers Chris Ramsey sa vyjadril, že útočník Charlie Austin a záložník Leroy Fer zrejme druholigový klub toto leto definitívne opustia. (Sky Sports)

Brazílsky talent Gerson z Fluminense je blízko k prestupu do FC Barcelona. (Sport)

Juventus Turín sa zameral na získanie nemeckého stredopoliara Maria Gotzeho z Bayernu. (Sky Sports)

Tréner argentínskej reprezentácie Gerardo „Tata“ Martino, že je priam neuveriteľné, že sa nájdu ľudia, ktorí kritizujú Lionela Messiho. (Goal.com)

O služby francúzskeho záložníka Samira Nasriho z Manchestru City sa údajne zaujíma taliansky šampión Juventus Turín. (talkSPORT)

Bývalý obranca Manchestru United Rio Ferdinand radí mladému stopérovi Johnovi Stonesovi, aby v prípade odchodu z Evertonu posilnil Manchester United a nie Chelsea. (Goal.com)

Práve Ferdinand však považuje The Blues za najväčších favoritov na zisk titulu v nasledujúcom ročníku Premier League. (Goal.com)

Juventus Turín sa podľa dostupných správ vzdal nádejí na získanie brazílskeho stredopoliara londýnskej Chelsea Oscara. (talkSPORT)

Stopér Chelsea FC Kurt Zouma pre médiá povedal, že prehra The Blues v boji o Community Shield nebude mať na Modrých žiadny výraznejší dopad. (Goal.com)