Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.8.)

utorok, 4. august 2015 10:52 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Katalánsky klub v priateľskom zápase s Fiorentinou (1:2) prišiel o zraneného Andrésa Iniestu. Malo by však ísť len o ľahšie zranenie členka bez fatálnejších následkov. (insidespanishfootball)

REAL MADRID: Dnes v Mníchove štarture atraktívny Audi Cup. O ambíciách Realu môže veľa napovedať aj zostava, keďže absentuje Cristiano Ronaldo aj Karim Benzema. Portugalčan má problémy s chrbtom, Francúz so stehenným svalom. (Guardian)

REAL MADRID: Ruský krídelník Denis Čeryšev doteraz odohral za Real jediný duel a situáciu hodlá využiť Liverpool. Ten ponúka 14,9 milióna libier a najbližšie dni sa ponesú v znení rokovaní. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: West Ham United zacielil svoju pozornosť do španielskej ligy a rád by angažovali 24-ročného útočníka Raúla Jimenéza. Mexičan prišiel do Madridu len pred rokom a odohral 21 ligových zápasov. (Daily Mail)

SEVILLA:Ciro Immobile, ktorý skončil zápas proti Watfordu so strašne znejúcim zranením hlavy a krku, je späť v tréningu. Hneď po dueli lekári v nemocnici vylúčili vážnejšie problémy a Talian stíha Superpohár UEFA hraný 11. augusta. (Football-España)

VILLARREAL: Hotovou vecou je transfer Roberta Soldada. Jeho pôsobenie v Tottenhame nemalo najšťastnejší priebeh a za slušných 16 miliónov eur prestupuje do Villarrealu. (Independent)

DEPORTIVO: Bývalý záložník Elche, Faycal Fajr, bude aj naďalej pôsobiť v Primera Division. Opustil zostupujúci tím a na tri roky sa upísal Deportivu. (Marca)

ESPANYOL: Brankár Rafael Cabral sa v minulej sezóne na 23 zápasov prepracoval do brány SSC Neapol, ale prekvapujúco v ňom nemusí zotrvať. Záujem oňho majú Periquitos. (tuttomercatoweb)

GRANADA: Tri posily môžu v najbližších dňoch ohlásiť na štadióne Los Cármenes. Blízko príchodu do Andalúzie je obranca Miguel Lopes zo Sportingu Lisabon, forward Udinese Nicolás Lopéz a záložník Rubén Perez z Atlética Madrid. (Football-España)

BETIS: 29-ročný útočník Dani Osvaldo si hľadá nový klub a v médiách sa veľa písalo o jeho prestupe do Sevilly. Tréner Pepe Mel však situáciu vidí veľmi realisticky: „Viem, že k nám chcel prestúpiť, ale je pre nás nedostupný. Jeho príchodom by sme vyčerpali rozpočet na platy a nemohli by sme vyplniť diery v zostave.“ (Football-España)

LAS PALMAS: Veľké množstvo hosťovaní po Španielsku a Brazílii má za sebou útočník Willian José. V sezóne 2015/16 má pred sebou novú výzvu v podobe nováčika La Ligy. V jeho drese bude pôsobiť v rámci hosťovania z uruguajského Deportiva Maldonado. (Marca)