Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.8.)

pondelok, 3. august 2015 12:30 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Louis Van Gaal chce, po vzore Baræçy, vystavať tím rýchlych a kreatívnych hráčov. Práve preto sa zaujíma o Pedra. Niektoré médiá síce píšu o nepredajnosti tohto krídelníka, no Manchester United ešte boj nevzdal. (Skysports)

BARCELONA: 23-ročný záložník Sergi Roberto je presvedčený, že od novej sezóny bude hráčom základnej zostavy. Dôveru mu mal v osobnom rozhovore peukázať aj coach Luis Enrique. (Goal)

BARCELONA: Thiago Motta možno pustí PSG a Parížania okamžite zahájili hľadanie náhrady. Jednou z možností je Sergio Busquets, ktorý však má kontrakt do leta 2019. Tento fakt šance francúzskeho giganta znižuje. (insidespanishfootball)

REAL MADRID: Nemec Toni Kroos stihol v Madride nastúpiť už na 55 stretnutí. V tlači sa teraz začali objavovať správy o jeho možnom prestupe do PSG. Práve 25-ročný záložnik má byť ďalšou alternatívou Parížanov v prípade odchodu Thiaga Mottu. Špekulácie potom uvádzajú aj mená ako Xabi Alonso alebo Javi Martinez. (insidespanishfootball)

REAL MADRID: V júni 2013 prišiel Isco do Realu Madrid a po dvoch rokoch možno tento veľkoklub opustí. Zaujímať sa oňho začal taliansky Juventus a v krátkom čase budú zahájené oficiálne rokovania. (Transfermarkt)

REAL MADRID: Portugalčan Pepe netrpezlivo očakáva ponuku na predĺženie kontraktu, ale tá neprichádza. Vynára sa tak reálna alternatíva, že dlhoročnú oporu Realu zo zostavy vytlačí mladý Raphaël Varane. Aj o toho je však v Európe pomerne veľký záujem. (Marca)

MÁLAGA: Aktivita Olympique Lyon na prestupovom trhu sa dotkne aj španielskej ligy. Do užšieho zoznamu vytúžených posíl sa dostal záložník Sergi Darder, ktorý reprezentoval Španielsko medzi „osemnástkami“ aj „dvadsať jednotkami“. (Marca)

LAS PALMAS: Skúsený paraguajský stopér Antolin Alcaraz posilný nováčika súťaže z Kanárskych ostrovov. Futbalista so skúsenosťami z Belgicka, Portugalska a Anglicka podpísal ako voľný hráč ročný kontrakt. (Marca)