Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.8.)

sobota, 1. august 2015 10:41 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.8.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie konečne odštartovalo a prestupových špekulácií je vo svete neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Barcelona odmietla ponuky

Vedenie FC Barcelona podľa dostupných správ odmietlo všetky doterajšie ponuky na španielskeho útočníka Pedra Rodrigueza, ktorý je spájaný s odchodom do Anglicka. Pedro sám prehlásil, že momentálne nevie, kde bude pokračovať jeho kariéra,  avšak povráva sa, že prestup do Premier League nemusí byť len v rovine teórie. Interes má hlavne Manchester United. (ESPN)

Guardiola zrejme skončí v Nemecku

Pepovi Guardiolovi končí v Bayerne Mníchov kontrakt už po nasledujúcej sezóne a španielsky kouč ho vraj neplánuje predĺžiť. Bývalý tréner FC Barcelona sa údajne stane kormidelníkom Manchestru City, ktorý s ním má mať predbežnú dohodu na ročník 2015/2016. (The Sun)

Di Maria sa dohodol

Argentínsky reprezentant Angel Di Maria sa dohodol s vedením Parížu Saint- Germain na podmienkach svojho kontraktu, už ostáva len dotiahnutie detailov medzi Manchestrom United a PSG a El Fideo sa stane hráčom francúzskeho majstra. (RMC)

Perez nepustil Ramosa

Prezident Realu Madrid Florentino Perez nedovolil odísť Sergiovi Ramosovi do Manchestru United, pričom momentálne to vyzerá tak, že španielsky stopér sa dohodne s vicemajstrom La Ligy na predĺžení svojej aktuálnej zmluvy. (Cadena SER)

Bitka o Pata

Niekdajší útočník talianskeho AC Miláno Alexandre Pato, ktorý momentálne oblieka dres  brazílskeho Corinthians by sa mohol vrátiť do Európy. Interes  o služby tohto Brazílčana majú anglické celky Everton, West Ham United a Crystal Palace. (Yahoo!Brasil)

Vidal bude úspešný

Čilský reprezentant Arturo Vidal, ktorý prestúpil z Juventusu Turín do Bayernu Mníchov bude podľa reprezentačného kouča Čiľanov Mauricia Pinillu v metropole Bavorska úspešný a s FCB získa veľký počet trofejí. (Goal.com)

----------Z VOLEJA----------

Aston Villa pokračuje v posilňovaní, po získaní 4 futbalistov z Ligue 1 má na lane piateho. The Villans by mohol posilniť skúsený bulharský útočník Dimitar Berbatov z AS Monako. (Daily Express)

Manchester City oficiálne potvrdil odchod útočníka Stevana Jovetiča, ktorý odchádza na dvojročné hosťovanie do talianskeho Interu Miláno. (Sky Sports)

Vedenie Borussie Dortmund potvrdilo, že rýchlik Pierre- Emerick Aubameyang neodíde a bude pokračovať v BVB minimálne v nasledujúcej sezóne. (Sky Sports)

Vedenie West Hamu United sa nechce vzdať nádeje na získanie talentovaného útočníka Raula Jimeneza z Atlética Madrid, ktorý by mal stáť 10 miliónov libier. (AS)

Chelsea je blízko k podpisu zmluvy s talentovaným ľavým obrancom Abdulom Rahmanom Babom z nemeckého Augsburgu, ktorý by mal The Blues stáť 17,5 milióna libier.  (The Guardian)

Kouč Tottenhamu Hotspur Mauricio Pochettino by veľmi rád získal do svojho kádra nemeckého stredopoliara Svena Bendera z Borussie Dortmund. (Daily Mirror)

Útočník Liverpoolu Rickie Lambert skompletizoval svoj odchod do West Bromwichu, s ktorým sa dohodol na dvojročnom hosťovaní. (Sky Sports)

José Mourinho informoval, že snaha Chelsea na získanie obrancu Johna Stonesa ešte neskončila i keď sa povráva, že mladý Angličan by mohol Modrých stáť až 30 miliónov libier. (Sky Sports)