Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.8.)

sobota, 1. august 2015 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Po prestupe do Katalánska sa Ardovi Turanovi lepí smola na päty. Turek má zranené väzy v členku, čo je už druhé zranenie počas krátkeho pôsobenia v tíme. Viac infomácií odhalia podrobné vyšetrenia. (Sport-English)

REAL MADRID: Budúcnosť si brankár Carlos Abad zabezpečil predĺžením zmluvy s Tenerife a následne odišiel na Santiago Bernabéu, kde bude dva roky hosťovať. Vicemajster má dohodnutú aj opciu na trvalý prestup. (ESPN)

VALENCIA: 35 zápasov odohral Nicolás Otamendi v minulej sezóne za Los Che. Okrem Manchestru United sa oňho začal zaujímať ďalší veľkoklub, Bayern Mníchov. Médiá tak opäť majú o čom písať, pretože tento obranca je stále žiadaným artiklom na prestupovom trhu. (mercafutbol)

VALENCIA: Álvaro Negredo z Mestally neodíde, pretože by mu to pripadalo veľmi čudne. Veľa sa spomínal jeho návrat do Premier League, ale 29-ročný forward tieto reči popiera: „Cítim sa ako jeden z hráčov, ktorý chce svojou kvalitou pomôcť tímu. Minulá sezóna pre mňa nebola ideálna, takže teraz musím pracovať dvojnásobne a vydať zo seba to najlepšie.“ (ESPN)

VALENCIA & DEPORTIVO: Mladý krídelník Fede Cartabia nemá miesto vo Valencii. Minulý rok hosťoval v Córdobe, budúcu sezónu absolvuje pod taktovkou Víctora Sáncheza v La Coruñi. (Marca)

DEPORTIVO: Turcos priviedli Feda Cartabiu, ale tým sa ich aktivita na letnom trhu nekončí. Čím skôr by chceli doriešiť situáciu Lucasa Péreza Martíneza. Ofenzívne ladený hráč v minulej sezóne len hosťoval z gréckeho PAOK-u a Španieli veria, že ho získajú na trvalo. (Football-Espana)

ESPANYOL: Expresne bolo doriešené hosťovanie obrancu Enza Roca v Barcelone. Po minuloročnom hosťovaní v Elche ho dočasne priviedol ďalší celok Primera Division. (Marca)

CELTA VIGO: Španielsky stopér Andreu Fontás bude pokračovať v Celte Vigo do roku 2019. Rodák z Katalánska prišiel do tímu pred dvomi rokmi a za ten čas stihol nastúpiť na 71 stretnutí. (lequipe)