Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (31.7.)

piatok, 31. júl 2015 11:30 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (31.7.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (31.7.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie konečne odštartovalo a prestupových špekulácií je vo svete neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

Problémom bola cena

Anglický bulvárny denník The Sun tvrdí, že možný návrat Cristiana Ronalda z Realu Madrid do Manchestru United zlyhal po tom, čo vedenie Bieleho Baletu Red Devils odkázalo, že portugalská superstar bude štvrtý tím uplynulého ročníka Premier League stáť minimálne 80 miliónov libier, čo predstavitelia MU zamietli. Vzhľadom na to, že o tom informoval The Sun, je ale otázne, či ide o informácie zakladajúce sa na pravde. (The Sun)

Liverpool rokuje s Barcelonou

Anglický Liverpool ešte s posilňovaním kádra neskončil! The Reds sa najnovšie zamerali na talentovaného odchovanca Adamu Traorého, ktorého by radi získali na ročné hosťovanie, informuje rádiová stanica blízka katalánskemu klubu RAC1. Šikovný Traoré potrebuje hrať, no na Camp Nou zrejme dostatok priestoru nedostane, preto by sa dočasný odchod do Premier League ukazoval byť dobrým ťahom. (RAC1)

Liverpool pustí Balotelliho

Budúcnosť útočníka Maria Balotelliho je momentálne nejasná, na Anfield Road to však zrejme nebude. Kanoniera Liverpoolu, ktorý v kádri The Reds nedokázal presvedčiť o svojich kvalitách lanári niekoľko tímov talianskej Serie A, pričom Červení sú ochotní jedného z hrdinov ME 2012 predať aj výrazne pod cenu, čo by mohlo interes záujemcov ešte viac zvýšiť. (Sky Sports)

Negredo ostáva vo Valencii

Španielsky zakončovateľ Alvaro Negredo, ktorého hosťovanie vo Valencii z Manchestru City sa medzičasom zmenilo na trvalý prestup sa v jednom z interview vyjadril, že je na štadióne Mestalla spokojný a nikam sa toto leto nechystá odchádzať. Ex- útočník Citizens sa teší v drese Los Che na vytúženú Ligu majstrov. (Sky Sports)

Kam zamieri Shaqiri?

Vedenie Interu Miláno je podľa novín Gazzetta dello Sport ochotné predať švajčiarskeho záložníka Xherdana Shaqiriho. Ten nedávno odmietol transfer do anglického Stoke City, pričom o jeho služby sa najnovšie začali zaujímať ďalšie kluby z Premier League – londýnsky Crystal Palace a liverpoolsky Everton. (Gazzetta dello Sport)

----------Z VOLEJA----------

Aj napriek tomu, že vedenie Arsenalu Londýn odmietlo ponuku Palerma na získanie kostarického reprezentanta Joela Campbella, taliansky tím sa bude aj naďalej jeden z objavov MS 2014 pokúšať zlanáriť. (Daily Star)

Real Madrid je pripravený akceptovať ponuku Arsenalu na kúpu francúzskeho útočníka Karima Benzemu, o ktorom sa hovorilo, že by mal v Bielom Balete ostať ešte aspoň rok. (Metro)

Prestup Angela Di Mariu z Manchestru United do PSG je podľa viacerých dostupných zdrojov hotovou vecou, už treba dotiahnuť len formality. (L´Equipe)

Olympique Lyon sa zameral na záložníka Mathieua Valbuenu, ktorý pred časom opustil Marseille a zamieril do Dynama Moskva. (L´Equipe)

Bayern Mníchov možno príde o stopéra Mehdiho Benatiu, marockého obrancu pozorne sleduje Juventus Turín. (Corriere dello Sport)

Prvá letná posila Manchestru City, turecký mladík Enes Unal odchádza z anglického veľkoklubu na ročné hosťovanie do belgického Genku. (Sky Sports)

Poľský brankár Wojciech Szczesny sa vyjadril, že odchod z Arsenalu na hosťovanie do AS Rím bolo jednoduché rozhodnutie, pretože skúsený gólman chcel chytať, čo by mu v konkurencii Petra Čecha zrejme dopriate nebolo. (Sky Sports)

Londýnsky West Ham United ponúka Atléticu Madrid rovných desať miliónov libier za talentovaného útočníka Raula Jimeneza. (The Sun)

Podľa zdrojov Sky Sports je Manchester United po Chelsea najvážnejším záujemcom o služby mladého stopéra Johna Stonesa z Evertonu. (Sky Sports)

Edin Džeko sa údajne dohodol na podmienkach kontraktu s AS Rím a už o niekoľko dní by mal natrvalo opustiť Manchester City. (Sky Sports)

Sunderland sa snažil získať jednu z opôr Fenerbahce Istanbul, Moussu Sowa za 12,5 milióna libier, ale turecký veľkoklub ponuku odmietol. (Daily Star)