Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.7.)

piatok, 31. júl 2015 11:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Defenzívny záložník Asier Illarramendi ešte svoj boj o miesto v Reale nevzdal. Podľa španielskej tlače odmietol prestup do Liverpoolu a pár mesiacov pred tým aj do Athleticu Bilbao. (Express)

REAL MADRID: Iné zdroje z prostredia La Ligy uvádzajú, že Asier Illarramendi a Fabio Coentrão už svoje miesto stratili. Predovšetkým v prípade portugalského obrancu má byť pre časté zranenia prestup hudbou blízkej budúcnosti. (Abola.pt)

BARCELONA: Káder Barçy sa pomaličky dopĺňa o hráčov, ktorí dostali po Copa América voľno. Lionel Messi a Javier Mascherano včera už s tímom trénovali, Dani Alves a Neymar sa do tréningu zapoja v najbližších dňoch. Katalánci bez tohto kvarteta zaknihovali na International Champions Cup po jednom víťazstve, prehre a jednu prehru po penaltách. (Football-España)

BARCELONA: 19-ročný krídelník Adama Traore nemá v Katalánsku ľahkú pozíciu a veľa sa píše o jeho prestupe. S vážnym záujmom prišiel Liverpool FC, lenže špekuluje sa aj o Bayerne, Monaku, Evertone a Stoke City. (Football-España)

BARCELONA: 11. augusta ja na programe UEFA Superpohár a po ňom Pedro definitívne prestúpi do Manchestru United. Oba kluby sú dohodnuté, hoci pre tím Louisa van Gaala nejde o ideálny scenár. Premier League totiž začína o tri dni skôr. (Independent)

ATLÉTICO MADRID: O 24-ročného útočníka Raula Jimeneza je v Portugalsku veľký záujem. Los Colchoneros evidujú ponuky od lisabonskej Benficy aj FC Porto. (Football-España)

VALENCIA & DEPORTIVO: Los Che stále nepočítajú s krídelníkom Federicom Cartabiom. Argentínčana čaká po minuloročnom pôsobení v Córdobe ďalšie hosťovanie, a to v Deportive La Coruña. (Transfermarkt)

BILBAO: Zverenci Ernesta Valverdeho zahájili svoje účinkovanie v Európskej lige. V domácom súboji s azerbajdžanským Interom Baku vyhrali 2:0, oba góly dal záložník Javier Eraso, a o týždeň vycestujú na východ.