Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.7.)

štvrtok, 30. júl 2015 11:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.7.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.7.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Podľa španielskych médií je Sergio Ramos dohodnutý na novej zmluve, ktorá ho v hlavnom meste udrží do roku 2020. Ročne si pritom privyrobí 175 tisíc libier týždenne. (Sport-English)

REAL MADRID: Mladučký stopér zo Zaragozy, Jesús Vallejo, by sa mohol stať posilou Bieleho baletu. Real, pravdepodobne, prevýši záujem Valencie a Barcelony ponukou na 6 miliónov eur. (Marca)

BARCELONA: Veľkú smolu má s blížiacim sa štartom sezóny obranca Douglas. V snahe zaujať trénera Luisa Enriqueho si zranil stehenný sval a predpokladá sa jeho dvojmesačná absencia. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Juventus Turín chce loviť posilu na okraj defenzívy a do úvahy pripadá Guilherme Siqueira. 29-ročný Brazílčan má podľa Talianov hodnotu 10,5 milióna eur a zároveň mu ponúkli presné podmienky spolupráce s 2,5-miliónovým ročným príjmom. (mundodeportivo)

VILLARREAL: Od začiatku leta sa píše a špekuluje o odchode Roberta Soldada z Tottenhamu. Svoj nový domov by si mohol nájsť v španielskej lige, odkiaľ do Británie prišiel, a posilnil by Žlté ponorky. (Daily Mail)

ESPANYOL: 20-ročný stopér Enzo Roco na seba upozornil v La Lige hosťovaním vo farbách Elche. Hráč čilského klubu Universidad Católlica nakoniec môže pôsobiť o nieťo severnejšie, a to v Barcelone. (mundodeportivo)

LAS PALMAS: Argentínčan Sergio Araujo mal pred rokom priemer 0,6 gólu na zápas a tímu z Kanárskych ostrovov doslova vystrieľal postup. Po zmene hosťovania z Bocy Juniors na trvalý prestup vedenie pracuje na hráčovom udržaní. (insidespanishfootball)

BETIS: Útočník Salvador Agra počas pôsobenia u Los Verdiblancos chodil len po hosťovaniach, čomu je koniec. Obe strany sa rozhodli na ukončení spolupráce a hráč si bude hľadať nový angažmán bez pôsobiska. (Marca)

BETIS: 31-ročný forward FC Turín, Maxi Lopez, už v minulosti okúsil pôsobenia v Mallorce a Barcelone. Na tieto spomienky by mohol nadviazať cez sevillský Betis, ktorý oňho začal javiť záujem. (Tuttosport)

SPORTING GIJÓN: Posilňovanie tímu na Primera Division prebieha v širšom kádri FC Barcelona. Prísť by mohol útočník Sandro Ramírez, ktorý si už 12krát obliekol dres slávneho katalánskeho celku. (insidespanishfootball)